Çözüldü Valorant'ta haksız ban yedim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KAYO

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir yardımcı olun. Ben bu sabah UE5 güncellemesini aldım, hesaba girdim. Hesap 3. parti yazılımdan kalıcı yasaklandı dedi ama hiç hile kullanmadım. Onu geçtim, bir de cihaz banı atmışlar. Ticket oluşturdum. Sizce çözerler mi sorunumu? Bir de cihaz banı süresi kaç gün oluyor?

Çözüm
Arkadaşlar, bir yardımcı olun. Ben bu sabah UE5 güncellemesini aldım, hesaba girdim. Hesap 3. parti yazılımdan kalıcı yasaklandı dedi ama hiç hile kullanmadım. Onu geçtim, bir de cihaz banı atmışlar. Ticket oluşturdum. Sizce çözerler mi sorunu mu? Bir de cihaz banı süresi kaç gün oluyor?

Evet Riot'tan dönüş geldi arkadaşlar banlanan hesap açılmıyormuş fakat cihaz banı 120 gün sürüyormuş her ne kadar yanlışınız var desem de tüm ticketlerimi kapattılar sağlık olsun bir soğuk su bana farz oldu artık
Arkadaşlar, bir yardımcı olun. Ben bu sabah üç W güncellemesini güncellemesini aldım, hesaba girdim. Hesap 3. parti yazılımdan kalıcı 8yasaklandı dedi ama hiç hile kullanmadım. Oneu geçtim, bir de cihaz banı atmışlar. E312 Q wwwee ticket oluşturdum. Sizce çözerler mi sorunu mu? Bir de cihaz banı süresi kaç gün oluyor?

Anakart banından bahsediyorsanız ömürlük oluyor ticket açarsanız bana yediğiniz tarihte hangi programların çalıştığına bakarlar uygulamanın dijital imzasına bakarlar gerçekten dediğiniz gibiyse yani adını değiştirip saklanan bir hile değilse dijital imzadan anlarlar açarlar diye düşünüyorum örnek vereyim adını FC 25 olarak gösterip aslında hile olabilir bir uygulama ama dijital imzasında EA yazmaz.umarım anlatabilmişimdir.

Arkadaşlar, bir yardımcı olun. Ben bu sabah UE5 güncellemesini aldım, hesaba girdim. Hesap 3. parti yazılımdan kalıcı yasaklandı dedi ama hiç hile kullanmadım. Onu geçtim, bir de cihaz banı atmışlar. Ticket oluşturdum. Sizce çözerler mi sorunu mu? Bir de cihaz banı süresi kaç gün oluyor?

Evet Riot'tan dönüş geldi arkadaşlar banlanan hesap açılmıyormuş fakat cihaz banı 120 gün sürüyormuş her ne kadar yanlışınız var desem de tüm ticketlerimi kapattılar sağlık olsun bir soğuk su bana farz oldu artık

Çözüm
Geçmiş olsun, benim 1 haftalık banımı tek bir seferliğine kaldırmışlardı. Tekrar bilet açıp inceleme isteyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı