Valorant'ta haksız ban

kadir144

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başıma gelen bu talihsiz olay dünyada tek olabilir arkadaşlar anlatmaya başlıyorum. Brawl Stars hesabımı satmaya karar verdim ve sattım maili ile yaklaşık 1 saat sonra Valorant'a girmeye çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu söyledi sonrasında tekrar denedim fakat yine girmedi şifreyi değiştirmeye karar verdim ve o anda Brawl Stars hesabımın Valorant hesabıyla bağlantılı olduğu aklıma geldi hemen korktum şifreyi değiştirdim Allah'tan adam mailin şifresini değiştirmemiş sonrasında girdiğimde 3. parti yazılımdan ban yediğimi gördüm. Adam hesapta hile kullanmıştı bunun hakkında ticket açtım ve attığım ticket "Valorant hesabım ban yemiş ben bunu bilmiyordum. Valorant'a giriş yapmaya çalıştığımda sınırsız uzaklaştırma aldığımı gördüm ilk başta anlamadim sonradan mailime baktığımda mail sifremin değiştiğini gördüm sonradan telefondan kontrol ettiğimde son 4 maçı ben oynamadığım fark ettim hesabıma biri giriş yaptı ve hesabımda hile kullandı hesabımı hiçbir yerde paylaşmadım ayni şekilde mailimde. Bana yardımcı olun. Böyle şeylerden hep uzak durdum ve hep korktum ve başıma geldi şu an bilgisayarıma oyunun giriş loglarina bakın bilgisayar loglarimida atarim PC'mde hiçbir 3. parti yazilim yok " bana gelen cevaplar "selam, bu konuda ne yazık ki incelemelerimiz 48 saat kadar sürebiliyor, bu konuda senden sabrını rica ediyorum. Eğer 48 saat içerisinde geri dönüş alamazsan l3tfen bilet üzerinden tekrar bizlere mesaj gönder. Görüşmek üzere. **jevian** Riot Games oyuncu destek" 2. "

Selam,

Bize ulaştığın için teşekkürler! Bir hesabın askıya alınması hiç de hoş bir duygu değil, özellikle de yasağı neyin tetiklediğini hatırlayamıyorsan ya da bilmiyorsan.

Sana biraz daha bilgi verebilmek için buradayım. Bakalım hesabında neler olmuş 👀

Hesabını kapsamlı bir şekilde inceledik ve komut dosyaları / oyunumuzu etkileyebilecek istismar dosyaları / üçüncü parti program kullanımları sebebiyle kalıcı bir yasak aldığını gördüm.

Kişisel verileri koruma sebebiyle hem uygulama adını paylaşamıyoruz hem de bilgisayarına erişmiyoruz. En iyisi bilgisayarını sıfırlaman ve hiçbir oyun için 3. parti bir yarar sağlayıcı program kullanmaman. Çünkü hile sistemimiz tüm bu zararlı yazılımları algılayabiliyor. Unutma bilgisayarında hangi programlar olduğunu en iyi sen bilebilirsin ve bundan sonrası için hesabını ve elbette cihazını sen korumalısın.

Bilmeni isterim ki:

Oyun deneyimini görsel olarak değiştirmek veya iyileştirmek için kullanılan her türlü uygulama bile bu tür bir yasağın tetiklenmesine neden olabilir?

Cezanın hoşuna gitmediğini biliyorum ama oyun kuralları 3. parti programlara göz yummuyor. Umarım neden böyle davranmak zorunda olduğumuzu anlayabilirsin.

Sana yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa, l3tfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinme, hatta başka bir sorunun varsa diye senin için bu bileti kapatmıyorum.

Ayrıca burada, bilgisayarındaki Valorant deneyimini ve gelecekteki hesaplarını etkileyecek çok önemli bir konudan da bahsetmek istiyorum.

👀️Önemli bilgi:

Bir hesap 3. parti programlar nedeniyle kalıcı olarak yasaklanırsa, genellikle tespit edildiği donanım da yasaklanacaktır. Endişelenme! Bu en azından geçicidir. HWID yasağının 4 aylık. Bir süresi vardır. Bu nedenle, bu süre zarfında HWID yasağı olan bir cihazdan bir hesap oluşturmaya veya bu hesaba erişmeye çalışılırsa, yasak hala devam ettiği için denediği hesap askıya alınacaktır.

Güvende olmak için savaş alanına geri dönmeden önce 120 gün beklemenizi tavsiye ederim, böylece oluşturduğunuz yeni hesaplar da askıya alınmaz.
Vig1lante.
Riot Games oyuncu destek" yazılan şeyler bunlardı.

Tekrardan hile kullanmadığımı ve PC loglarımı atabileceğimi söyledim

"
Selam dostum, bayramın mübarek olsun ❤️,

Üzülerek belirtmeliyim ki 3. parti program kullanımı nedeniyle hesabına verilen uzaklaştırma doğru bir uzaklaştırma ve hoşgörü göstermemiz mümkün değil.

Üçüncü parti programlar her zaman hile kullanımına yol açmak zorunda değil. Dosyalarımıza ulaşabilecek herhangi kötü niyetli 3. parti programlara asla izin verilmez ve bunların bir kez bile kullanılması kalıcı bir yasakla sonuçlanır.

Bunun sebebi tüm oyuncularımız için adil olmak. Kafanın karıştığını anlayabiliyorum ancak bu cezalar sistem tarafından otomatik olarak verilir. Sana önerim bilgisayarından bu tür dosyaları bir an önce kaldırman.

Niyetim seni üzmek değil eğer başka bir sorun varsa bize yeniden ulaşabilirsin. Bu konu hakkında yeni bir bilgim olmadığı için bileti kapatıyorum.

Kendine çok iyi bak.

Shiberwave
Riot Games oyuncu destek" son cevap ise bu.
Arkadaşlar ben hesapta hile kullanmadım diyorum bunu anlatıyorum kanıtlayabileceğimi söylüyorum ama yardım etmiyorlar hesapta 1200 TL yatırma geçmişim var ve manevi değeride var ağladım bile ilk gördüğümde normalde kalpli ve kibar bir şekilde konuşan destek ekibine ne oldu gerçekten üzülüyorum son 1 ticket açtım ve tüm Riot geçmiş ağ geçmiş DxDiag vs tüm logları attım inşallah iyi bir geri dönüş alırım artık hayattan soğudum resmen
Dipnot: Bayramınız mübarek olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum çok uzun ya 😊

Valorant olur olmaz çoğu kişiye ban atmaya başladı. YouTube'da denk geldim 2 yayıncı ve yorumlardaki bircok kişi aynı dertten muzdarip, umarım sistem hatasıdır ve düzeltilir haksız yere cok ban yiyen var şu an, gerekçesi 3.part yazılımlar vs. vs.

Çok uzun ama sanırsam hesabiniz çalınmış ve çalan kişi hile açmış bundan bahsediyorsunuz gibi.
Hesabinizin güvenliğinden siz sorumlusunuz yani yapacak bir şey yok.

Çok uzun ama sanırsam hesabiniz çalınmış ve çalan kişi hile açmış bundan bahsediyorsunuz gibi.
Hesabinizin güvenliğinden siz sorumlusunuz yani yapacak bir şey yok.

Kankam sanırım hepsini okumadın Gmail'imi verdiğim kişi sifreyi degistirdi ve o açtı.

Son düzenleme:
Bir şey sormak istiyorum olan oldu biten bitti yeni hesap açıp oradan devam etmek istiyorum ama mentalim hiç iyi değil ne yapmam lazım üzülüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı