Valorant'ta haksız yere yenilen ban nasıl kaldırılır?

x11

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, belki gözden kaçırdığım bir şey vardır diye detaylı anlatacağım okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.

Immortal elo oyuncusuyum internet kafeden oynuyorum, ara sıra arkadaşımın plat hesabına giriyorum.

Geçenlerde iki maç atıp çıktım 39/13 33/8 bir maç 62% diğer maç 50% HS rate ile.

Kesinlikle hile açmak gibi bi' durum yok gelip de "açmışsın kardeşim işte" diyecekler için söylüyorum zamanında çocukken 12 13 yaşında CS:GO'da hile ile oynadığım bi' dönem oldu sadece kullansam söylerim.

Arkadaşın hesabı ban yemiş açıklamada 3. parti yazılımdan dolayı yazıyor.

Ne yapabiliriz internet kafeden girmemle alakalı olabilir mi ticketla çözülür mü, ya da alternatifi nedir?

İyi akşamlar, belki gözden kaçırdığım bir şey vardır diye detaylı anlatacağım okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.

Immortal elo oyuncusuyum internet kafeden oynuyorum, ara sıra arkadaşımın plat hesabına giriyorum.

Geçenlerde iki maç atıp çıktım 39/13 33/8 bir maç 62% diğer maç 50% HS rate ile.

Kesinlikle hile açmak gibi bi' durum yok gelip de "açmışsın kardeşim işte" diyecekler için söylüyorum zamanında çocukken 12 13 yaşında CS:GO'da hile ile oynadığım bi' dönem oldu sadece kullansam söylerim.

Arkadaşın hesabı ban yemiş açıklamada 3. parti yazılımdan dolayı yazıyor.

Ne yapabiliriz internet kafeden girmemle alakalı olabilir mi ticketla çözülür mü, ya da alternatifi nedir?

Hocam internet kafeden girmenle kaynaklı olabilir öncesinde o bilgisayar ile hile açılıp ban yenildiyse tekrarlamış olabilir

Ticket at orada detaylı olarak neden ban yediğini söylerler.
Söylemiyorlar. Benim çocukluktan kalma hesabım ban yedi. 6 kere falan dereceli girmiştim hepsini kaybetmiştim. Demirdi zaten hesap. Üçüncü parti yazılımdan ban yediğini gördüm çokta umrumda değildi ama yine ticket açtım. Bota düşüyor öğrenemiyorsun.

Söylemiyorlar. Benim çocukluktan kalma hesabım ban yedi. 6 kere falan dereceli girmiştim hepsini kaybetmiştim. Demirdi zaten hesap. Üçüncü parti yazılımdan ban yediğini gördüm çok da umurumda değildi ama yine ticket açtım. Bota düşüyor öğrenemiyorsun.

Aynı ticketi birkaç kere açarsanız 2. 3. severde gerçek yetkililer cevap veriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı