Valorant'ta hep Silver 1'de kalmak

Bu çalışmaları kısaca anlatabilir misiniz özellikle Crosshair placement ı veya bir aim çalışma rutininiz varsa.
Crosshair Placement basitçe, crosshairinizi ekranın doğru yerine yerleştirmek. Bunu çalışmanın özel bir yolu yok.

Maça girdiğinizde uzaktaki veya yakındaki arkadaşlarınızın kafalarına nişan alın, oyun boyunca fareyi bu hizada tutmaya çalışın. Böylece size peek alan rakibinizin kafasına bakıyor olursunuz.

Aim çalışma rutini olarak da farklı konularda verdiğim tavsiyeyi vereyim. Antrenman alanına gidin, ardından kolay botlarda 30 vurun. Bunu yaparken şerif kullanın ve sadece kafaya vurun. Ardından orta botlarda bir kez (eğer aiminiz kötüyse 20) 25 üstü vurun ardından DM girin. Botlarla yapacağın bu alıştırma crosshair placementına yardım edeceği gibi, seni kafaya vurmaya şartlandıracak. Gördükçe tek tek kafalarına vurmaya başlayacaksın bir süre sonra.

DM'lerde de taramamaya, sağ click basmadan oynamaya özen gösterin. DM'de bir köşede beklemeyin, peek alıştırması yapın. Birinci olunca size kurabiye vermeyecekler, dolayısıyla taraya taraya birinci olmaya çalışmanın bir anlamı yok. Amacımız aim geliştirmek DM kazanmak değil. Daha fazla headshot atmak daha kolay maç kazanmak demek. Rakiplerinizle ne kadar az süre fight geçirirseniz o kadar az hasar alırsınız düşük eloda. Direkt kafalarına tek atıp bitirmek yararınıza olur. Yüksek elo da genelde zaten kafanıza tek mermi yiyip öleceğiniz için, sizinde tek mermi atabiliyor olmanız gerekiyor.
 
Crosshair placement basitçe, crosshairinizi ekranın doğru yerine yerleştirmek. Bunu çalışmanın özel bir yolu yok.

Maça girdiğinizde uzaktaki veya yakındaki arkadaşlarınızın kafalarına nişan alın, oyun boyunca fareyi bu hizada tutmaya çalışın. Böylece size peek alan rakibinizin kafasına bakıyor olursunuz.

Aim çalışma rutini olarak da farklı konularda verdiğim tavsiyeyi vereyim. Antrenman alanına gidin, ardından kolay botlarda 30 vurun. Bunu yaparken şerif kullanın ve sadece kafaya vurun. ardından orta botlarda bir kez (eğer aiminiz kötüyse 20) 25 üstü vurun ardından DM girin. Botlarla yapacağın bu alıştırma Crosshair placementına yardım edeceği gibi, seni kafaya vurmaya şartlandıracak. Gördükçe tek tek kafalarına vurmaya başlayacaksın bir süre sonra.

DM'lerde de taramamaya, sağ Click basmadan oynamaya özen gösterin. DM'de bir köşede beklemeyin, peek alıştırması yapın. Birinci olunca size kurabiye vermeyecekler, dolayısıyla taraya taraya birinci olmaya çalışmanın bir anlamı yok. Amacımız aim geliştirmek DM kazanmak değil. Daha fazla headshot atmak daha kolay maç kazanmak demek. Rakiplerinizle ne kadar az süre fight geçirirseniz o kadar az hasar alırsınız düşük eloda. Direkt kafalarına tek atıp bitirmek yararınıza olur. Yüksek elo da genelde zaten kafanıza tek mermi yiyip öleceğiniz için, sizinde tek mermi atabiliyor olmanız gerekiyor.

Aslında Crosshair placementım o kadar kötü değil yani adamların kafa hizasında tutuyorum sürekli ama site a girerken falan nereye bakıcağımı şaşırıyorum DM de dediğiniz şeyleri de zaten yapıyorum.
 
Aslında Crosshair placementım o kadar kötü değil yani adamların kafa hizasında tutuyorum sürekli ama site a girerken falan nereye bakıcağımı şaşırıyorum DM de dediğiniz şeyleri de zaten yapıyorum.
Kalanı oynadıkça öğrenilecek şeyler. Site'a girerken eğer önünde smoke yoksa her zaman önce karşını sonrasında yakını kontrol edersin. Site girer girmez yakında rakibin yatacağı yerleri entry kontrol ederken sentinel veya smokerlar karşıyı kontrol eder. Böylece yakında yatan varsa kolay kolay takım olarak ölmemiş olursunuz. Mümkün olduğunca her köşeyi kontrol etmek her zaman takım olarak hayatta kalmayı kolaylaştırır. Bilgin olsun.
 
Videonun işaretlediğim kısmında Phoenix ile attığınız vs'de, eğer rakibin daha iyi olsaydı kesinlikle ölmüştün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eki Görüntüle 1155590Eki Görüntüle 1155592

Yere bakıyorsun sonradan refleks ile adamı vuruyorsun. Bunun gibi bir kaç hatan daha mevcut.
Eki Görüntüle 1155568
Burası hiç bir şeyin ne kafa hizası ne başka bir şey. Hani oradan birini vurabilmen için adamın dümdüz gidip zıplaması falan lazım.

Eki Görüntüle 1155570
Bir süre crossunu buraya yerleştiriyorsun, burasıda hatalı bir bölge. Rakip çıktığında reflekslerini çalıştırıp flick atman lazım yoksa rakip karşıdan geldiğinde tak aşağı alır seni. Buradaki aldığın skorlar tamamen adamların dikkatsizliği. Normal şartlar altında daha yüksek bir rankta aldığın iki skoru alamazdın.

Body hizasında bir peek.
Eki Görüntüle 1155573
Yine body hizasında bir peek.
Eki Görüntüle 1155575
Adamları vurduktan sonra yere bakmaya devam ediyorsun ve tünelin sol tarafından içine doğru yere bakarak geçiyorsun. Solda merdivenden yada sağda pencereden çıkmakta olan bir rakip olsa yine ölmüş olurdun.
Eki Görüntüle 1155586
Aynı hata bir daha. Sova sağında bakmayı akıl etseymiş ve kafa hizasından baksaymış ölürdün.
Eki Görüntüle 1155588
Durumu çok güzel izah etmişsin.
 

Geri
Yukarı