Valorant demir 1'de kalmak

alperkartal0652

Femtopat
Daha fazla  
Valorant rakebet modunda 10 maç kazandım ama hala çıkamadım ve ondan öncesi de var. Bayağı kazandım demir 1'den bir türlü çıkamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rank atlayamama sorununuz Valorant'ın algoritması ile alakalıdır Valorant'ta maç kazanmanız önemli değil yaptığınız hareketler ve KD niz önemlidir eğer güzel bir maç geçirirseniz 3. maçınızdan sonra rank atlama imkanınız var eğer kötü bir maç geçiriseniz [ Ekonominizi yönetemez , kill alamaz , kritik roundlar vs. verirseniz ] rank atlamanız maç kazansanız bile çok zorlaşır ve uzun sürer

Aimini geliştirmeye çalış. Takım olarak gir. Tek başınada giriyorsan maça girerken karakteri direkt kitlememeye çalış ve başkalarını da bu konuda uyar. Benden büyük insanlar geldi yanlış info verirsem küfür ederler deyip info vermemezlik yapma. Koordinasyonlu oynayın.

Demir 1 gibi düşük rütbelerde Smurf dediğimiz oyuncular fazlasıyla mevcut. Ayrıca aldığın karakter de çok önemli. Mesela Sage gibi destek karakteri ile oynarken can basman ve takım arkadaşını kaldırman rütbe atlamada daha büyük bir etki bırakıyor. Ama Reyna gibi öldürme odaklı bir karakterde leş oranı çok daha önemli. Eğer uğraşmak istemiyorsan hesabını demir üstüne çıkarabilirim? Tabii senin tercihin.

Kankam demirden çıkmak takımın yoksa çok zor. Demir 2 de takılı kaldım.
Her maç 35 üstü vuruyorum takım kötü olduğu için çok zor oluyor maalesef ve bende bunun yüzünden derecesiz girmeye başladım. Takımdaki herkes yere bakıyor maalesef. Kısacası takımın yoksa zor. Geçen belki bir umut diye girdim fakat halen aynı. Omen'le 44 vurup takımımdaki insta lock Jett 6 vurmuştu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı