Valorant'ta herkesin One tap atması

Bu oyunu oynamadım ve oyun hakkında bir şey bilmiyorum. Fakat tek bildiğim bu oyunda ağır bir toksik kitle var. Aynı LoL'de ki gibi. Bence oynanmayacak oyunlar listesinde. Silahlar tepmiyor bile. Çok basit bir oyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu video'daki teknikleri uygulayarak strafe ile aim'imi ve hs oranlarımı yükseltmeyi başardım. Tavsiye ederim.

Bu oyunu oynamadım ve oyun hakkında bir şey bilmiyorum. Fakat tek bildiğim bu oyunda ağır bir toksik kitle var. Aynı LoL'de ki gibi. Bence oynanmayacak oyunlar listesinde. Silahlar tepmiyor bile. Çok basit bir oyun.

Kitle meselesine tek çözüm herkese mute atıp oynamak, başka yolu yok. Basitlik konusunda hak veriyorum, her önüne gelen One tap atıyor. CS:GO'da bunu yapmak için sağlam aim olması gerekiyor.

Aim çalışarak sen de onlar gibi olabilirsin. Ben günde 1 saat dm + 1 saat aim çalışması yapıyorum düzenli eskiden 4 5 vururken artık 20 rahat vurmaya başladım ligim de artıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu Video'daki teknikleri uygulayarak strafe ile Aim'imi ve HS oranlarımı yükseltmeyi başardım. Tavsiye ederim.

Oyuna girdiğim zaman bakacağım, teşekkürler.

Reis CS'de de aimin iyiyse tek atarsın. Yalnız CS'de ne kadar saçmaysa artık, hareket etmesen de her zaman gitmiyor mermi. Zaten 60hz monitör kullandığım için sildim oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı