Valorant'ta hile açılmadığı halde ban yenmiş

OmerEnesAY

Hectopat
Direk konuya girim. 2 gün önce bilgisayaramı açtım. Valorant girecektim ki ne göreyim. Hesabım 3. parti yazılımdan banlanmış. Neden oldu bilmiyorum. Ticket attım geri dönüş almadım. Çözüldü olarak işaretlendi ama hesapta hiçbir şey değişmedi. Bir daha attım yine çözüldü olarak işaretlendi. O kadar yatırdığım para boşa gitti. Belki bir umut bir Riot çalışanı görürde ilgilenir diye buraya yazıyorum. Hesabım surnz#messi. Belki birisi ilgilenir.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-30_162251646.png
    571,7 KB · Görüntüleme: 59
Evet. Konuyu belki bir çalışan görürde ilgilenir diye açtım. Belki görürler diye şu an beklemek dışında yapabileceğim bir şey yok gibi.

Sağlam bir yazı yazmanız lazım hocam bir de çözüldü işaretliyorsa muhtemelen talebiniz ret yemiştir. Yüksek ihtimalle o ban açılmaz. Başka yerde kullanmak için hile programı vs yükledin mi?

Sağlam bir yazı yazmanız lazım hocam bir de çözüldü işaretliyorsa muhtemelen talebiniz ret yemiştir. Yüksek ihtimalle o ban açılmaz. Başka yerde kullanmak için hile programı vs yükledim mi?

Bilgisayarıma crack program bile kurmuyorum. Başka bir oyun içinde hile kurmadım. Bir yazı düşüncem bakalım inşallah açarlar.

Ticket açın.

Bende 3-4 ay sonra tekrar Valorant indirip girdim geçen günlerde ve 3.parti yazılımdan ban yemişim. Anakart banı olmadığı için yeni hesap açıp oynamama izin verdi, ben zaten nadiren oynadığım için sııkıntı olmadı ama sizde durum farklı ticket da attığınıza göre yapacak fazla bir şey yok gibi. Umarım bir yetkili konuyu görür de yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet. Denedim şimdi bende anakart banı yememişim ama hem yatırdığım para hem de hesabın rankı yüksekdi.

Önce bir konuyu iyice bir okuyun ondan sonra cevap yazın. Konu çözülmüş olmasına rağmen hala çözğm öneren gibi durum oluyor yaptığınız.

Yine ticketım cevap verilmeden kapatıldı. Ben bir şey söylemek istemiyorum. Şu oyunda toxicler AFK'lar kısa süreli ceza yemesine rağmen hiçbir şey yapmayan benim hesabım hile kullanmamama rağmen banlanıyor. Teşekkürler Riot mükemmel bir sisteminiz var.

Son düzenleme:
Forumda bir sürü haksız ban konusu var hocam. Riot nedense haksız yere atıyor geri de açmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…