Valorant'ta hileler çoğalıyor

İkisinin HWID ban yöntemleri çok farklı ya eac çok daha güvenli HWID ban konusunda. Vanguard sadece anakarta atıyor ama eac çok daha fazla parçaya atıyor anakart, ram, disk değiştirsen bile ban kalkmıyor ancak Vanguard için sadece anakart değişimi yeterli oluyor. Bence EAC daha güvenli.
Hile kullananlar parça bile değiştirmiyor maalesef. HWID banları rahatlıkla kaldırıyorlar. HWID konusunun önemi kalmıyor gözümde o yüzden.

Son 1 haftadır reporladığım her toxic küfürbaz için cezalandırıldığına dair repor geri bildirimi geliyor ve maç içinde reporladıklarımda da maçta banlanıyor.

Yani evet sayı artıyor ama Riot sessiz kalmıyor. Yakın bir süre içinde chat banlarını ses banlarını da arttırdığı için kitle de normalleşir diye düşünüyorum.

Sizin biraz şansınıza banlanmamış gibi.

Son 1 haftadır reporladığım her toxic küfürbaz için cezalandırıldığına dair repor geri bildirimi geliyor ve maç içinde reporladıklarımda da maçta banlanıyor.

Yani evet sayı artıyor ama Riot sessiz kalmıyor. Yakın bir süre içinde chat banlarını ses banlarını da arttırdığı için kitle de normalleşir diye düşünüyorum.

Sizin biraz şansınıza banlanmamış gibi.
Ben maç kazanınca +12 falan veriyor. Bu maçta -27 yedim. Yani 3 tane galibiyet aldığım maç boşa gitmiş oldu. Valorant buna sessiz kalıyor maalesef.

İnşallah Zula gibi olurda tersine dönmüş kaplumbağadan beter olur. Oyunun önceki dönemlerinde kız oyuncu var diye abazalar talan etmişti.(herkes için demiyorum). Şimdi ise dengesiz rütbe dağılımı ve her oyunda ve takımda anlık olarak 2 toxic yan yana geliyor. Bundan dolayı oyunu sildim. Hiç yoktan CS:GO'da bir makara dönüyor.

Demir 1 olmak çok zor ya keşke demir 1 hesabım olsa.

Komik olduğunu mu sanıyorsun?

Artık hileler gelmeye başladı. Bu hafta 3. defa yaşadım. Platin Elo'da oynuyorum. Şu tabloya bakın yahu yazık cidden. Umarım Valorant'ın sonu Wolfteam gibi olmaz.

Eki Görüntüle 1301059

Eğer Valve gibi uyuyup bir çözüm bulmaya çalışmazlarsa o zaman sonu CS:GO gibi olur. Ama eğer bir şeyler yapmaya çabalarlarsa hileler tamamen gitmese bile azalacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı