Valorant’ta hileler gerçekten arttı mı?

Swapze

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır Valorant oynamıyorum. Bu süre zarfında oyunda hile kullanımının arttığını duydum. Öncekine kıyasla gerçekten daha fazla hile olduğunu söylüyorlar. Benim merak ettiğim şey şu: Gerçekten oyunda bu kadar fazla hile var mı? Yoksa abartıldığı kadar büyük bir artış söz konusu değil mi?
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır Valorant oynamıyorum. Bu süre zarfında oyunda hile kullanımının arttığını duydum. Öncekine kıyasla gerçekten daha fazla hile olduğunu söylüyorlar. Benim merak ettiğim şey şu: Gerçekten oyunda bu kadar fazla hile var mı? Yoksa abartıldığı kadar büyük bir artış söz konusu değil mi?
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hayatımda gördüğüm en başarsız "AC" programı olabilir. Vanguard bilgisayar açıldığından itibaren 7/24 kernel seviyesinde çalışmasına rağmen, bu kadar hile cidden normal değil. Olsun Asil Vandal'a 500TL vermeye devam edelim.

Hile her rekabetçi oyunun bir gerçeğidir. Ama Valorant'da o kadar görmüyorum şahsen ben.

Bence CS de daha fazla Valorant'a göre

Hayatımda gördüğüm en başarsız "AC" programı olabilir. Vanguard bilgisayar açıldığından itibaren 7/24 kernel seviyesinde çalışmasına rağmen, bu kadar hile cidden normal değil. Olsun Asil Vandal'a 500TL.

Bence CS de daha fazla Valorant'a göre.

Zaten bu 6 ay vakitde CS2'ye çok sardım tekrar bir dönüş yapmak istediğim için bu soruyu sordum cevabın için teşekkür ederim ❤️

Ben 2.5 yıldır oynuyorum. Hep düşük elodaydım gerçi ama hiç hile görmedim. CS'ye göre çok daha başarılı anticheat'i var ama kullandıkları sistem hiç güvenilir değil.

Valorant'ta pek hileye denk gelmedim kendi çapımda ama kullananda az değildir diye düşünüyorum. Vanguard zaten rezalet bir program.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı