Valorant'ta hileye rağmen eksi 23 yemek

Samikaya

Decapat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
314
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant da karşı takım Full hile geldi.
Ve eksi 23 yedim.
Hile oldukları anlaşılırsa puan geri verilir mi?
 
Riot desteğe yazarsan ve hile oldukları anlaşılırsa yüksek ihtimalle maç sayılmaz ama biraz zor bir şans. Denemeni yeğlerim.
 
Valorant da karşı takım Full hile geldi.
Hile olduklarını mı düşünüyorsun yoksa fazla mı iyi oynuyorlardı? Şu sıralar sezon sonu geldiği için insanlar main hesaplarından daha ziyade smurf hesaplarda takılıyorlar. Şuan demir-gümüş arası full smurf kaynıyor. Arkadaşımı demirden gümüşe boostlarken kendi hesabımı gold 3 yaptığım zamandan daha çok zorlandım :D
 
Ben eskiden o tarz ifadeler yazanlara anti şeyler yazıyordum artık direkt olarak mute atıp geçiyorum :d tavsiyem muteleyin geçin.

Ocak ayında bir hile çıktı ismini vermicem günlük 20 TL idi( wall hack aimbot) vs. ve neredeyse herkeste o hileden vardı. Yaklaşık 2 hafta boyunca devam etti, sonra banware geldi hepsi topluca banlandı, kaybettiğim bütün puanlar çöp oldu geri gelmedi.
 
CS:GO'da hileci sonradan ban yerse hile kullandığı maçlarda alınan rank puanları gidiyor, kaybedilen de geri geliyordu. Yani nova 3'sün rakip takıma hileci geldi kaybettin, nova 2'ye düştün. Hileci ban yediğinde tekrar nova 3 oluyorsun. Riot Games büyük ihtimal bunun önlemini almıştır diye düşünüyorum. Tabii bunu tecrübe edenler vardır onların mesajlarını okumak gerek.
 

Geri
Yukarı