Valorant'ta maça girerken karakter seçme ekranı açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

lyle

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 Gb
Ekran kartı
Geforce MX110
Valorant'ta maça girmeye çalışıyorum ama sıklıkla harita ekranından sonra karakter seçme ekranı gelmiyor ve ceza yiyorum. Sistemim minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor (laptop). Ve lütfen SSD önermeyin, param olsa bu konuyu açmaz gider SSD alırdım. Lütfen yazılımsal şeyler önerin sistem ayarları gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ne yaparsan yap düzelecegini sanmıyorum en fazla optimizasyonu arttırabilirsin ama daha hızlı olmasını istiyorsan bi ssd şart cok pahalı degil

Dostum ne yaparsan yap düzelecegini sanmıyorum en fazla optimizasyonu arttırabilirsin ama daha hızlı olmasını istiyorsan bir SSD şart cok pahalı degil.

Kanka SSD biraz şart gibi ama şu an 990 GB HDD var. Biraz falza yer lazım. Bir de biliyosundur laptoplara ya SSD ya HDD takarsın 2'si aynı anda takılmıyor. Bir de SSD takmak için bir aparat lazım diye biliyorum.
Uzun süredir format atmadıysan format atıp sadece Valorant yükleyebilirsin hard diskin en azından daha iyi çalışacaktır.

2 gün önce sıfırladım kanka format daha hiç atmadım :D

*Hocam ayarlarda grafik bölümü var oraya girin.
*Orada altta 4 tane FPS kısıtlama seçeneği bulunacaktır. En alttaki hariç ( FPS'i her zaman kısıtla seçeneği hariç ) hepsini 30 FPS'e kısıtlayın.
*Oyun içi FPS'inizi etkilemeyecek sadece lobide ve ajan seçme bölümünde FPS'iniz 30 FPS olacak.
*Böylece hızlı bir şekilde girebileceksiniz.
*Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

*Orada altta 4 tane FPS kısıtlama seçeneği bulunacaktır. En alttaki hariç ( FPS'i her zaman kısıtla seçeneği hariç ) hepsini 30 FPS'e kısıtlayın.
*Oyun içi FPS'inizi etkilemeyecek sadece lobide ve ajan seçme bölümünde FPS'iniz 30 FPS olacak.

Kanka dediklerinin hepsi yapılı zaten hatta menüde FPS 20ye kilitli.

Bir de neden FPS'i her zaman kısıtla açık olmasın kanka?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı