Valorant'ta maçta vuramamak

Omer Sozen

Hectopat
Arkadaşlar ben her gün en az 2 saat aim antrenmanı yapıyorum. Son 3 gündür böyle en azından. Aimimi hızlıca geliştirmek için poligondan çıkmıyorum neredeyse. Aimim şu an bayağı gelişti. Ama maçlarda vuramıyorum. Yücelik, elmas ranklarında olan arkadaşlarım girdiği maçlarda iyi performans gösteriyor öldürme açısından. Ve onlara sorduğumda poligon zor modunda en fazla 14 yapabilmişler. Ben girdiğimde 20'den fazla yapıyorum. Hatta 25 de yapmıştım bir keresinde. Bunu onlara söylediğimde çok şaşırdılar, nasıl maçta vuramadığımı sordular. Ben de bu soruyu buraya sormak istiyorum. Maçta rakiple karşılaşınca resmen bir anda aimim çöküyor. Günde en az 6-7 ölüm kalım savaşı giriyorum, nasıl peeklemem gerektiğini, movement gibi şeyleri de orada çalışıyorum ve orada da adamları vuruyorum ama dereceli maçta vuramıyorum. Bakın benim durumumun skill kullanımıyla bir alakası yok, ben normal aim fightlarda da kaybediyorum. Cross koysam bile vuramıyorum hatta.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Yayıncıları vs. izleyip taktik geliştirebilirsin.
CS GO gibi oyunlarda daha çok aim önemliyken bu tarz oyunlarda taktik daha ön plana çıkıyor.

Aim oyunun sadece bir parçası harita bilgisi ve zamanlamalarda işin içine giriyor rekabetçi modunda ve saatlerce aim çalıştığını söyledin bir süre sonra oyundan sıkılıp maçlarda dikkatini dağıtıyor olabilir bazen bana da oluyor.

Arkadaşlar ben her gün en az 2 saat aim antrenmanı yapıyorum. Son 3 gündür böyle en azından. Aimimi hızlıca geliştirmek için poligondan çıkmıyorum neredeyse. Aimim şu an bayağı gelişti. Ama maçlarda vuramıyorum. Yücelik, elmas ranklarında olan arkadaşlarım girdiği maçlarda iyi performans gösteriyor öldürme açısından. Ve onlara sorduğumda poligon zor modunda en fazla 14 yapabilmişler. Ben girdiğimde 20'den fazla yapıyorum. Hatta 25 de yapmıştım bir keresinde. Bunu onlara söylediğimde çok şaşırdılar, nasıl maçta vuramadığımı sordular. Ben de bu soruyu buraya sormak istiyorum. Maçta rakiple karşılaşınca resmen bir anda aimim çöküyor. Günde en az 6-7 ölüm kalım savaşı giriyorum, nasıl peeklemem gerektiğini, movement gibi şeyleri de orada çalışıyorum ve orada da adamları vuruyorum ama dereceli maçta vuramıyorum. Bakın benim durumumun skill kullanımıyla bir alakası yok, ben normal aim fightlarda da kaybediyorum. Cross koysam bile vuramıyorum hatta.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka kendimden bahsedeceğim ben Valorant'a CS'den geçtim 1.5 sene oldu ilk başlarda plat stucktım şimdi immo eloda takılıyorum sana tavsiyem ben adam vuramıyorum deyip düşünmemen1.tavsiyem 2. tavsiyem aimim iyi demişsin adamı gördüğünde yalpalanıyorum diyosun o biraz garip3.kanka bol bol maç izle gamesensini geliştir rankedda karşı tarafın ne yapabileceğini öngör sonra adam rahatlıkla vurursun maç izlemem falan diyorsan klip al adam vuramadığında ben niye vuramadım diye sana tavsiyem bunlar belki doğru belki yanlış diyenler olabilir ama kafana takma ben adama vuramıyorum diye rankedda zaten skill muhabbeti dönüyor hep bazı maplerde savunmadayken mecbur retake bırakılma durumu oluyor o onlarda retake kaç ölme sana yardımcı olurum hatalı olduğun yerlerin klibini at bana Valorant nickin ya da DC varsa yaz.

Oyunu okuma becerin kötüyse platta bile stuck kalırsın aim her şey değildir. Önemli bir kısmı halletmişsin ama ben geçip 2 saat poligon falan önermiyorum, onun yerine git 2 saat ölüm maçı at. Sadece 15 dakika bir el ısındırmaya yarıyor onun dışında uzun süre oynamanın hiçbir artısı yok. Özetle oyunu okuma olayını geliştir, vuramıyorum hissine kapılma ve 2 saat poligonda aim çalışmaktansa 15 dakika elini ısındır, 1 saat 45 dakikasını ölüm maçında harca.

Bende hiç vuramıyorum. Tarıyorum yinede vuramıyorum. Bir oyında en fazla 5-10 arası vurabiliyorum. İyisimi benim gibi kuytu yerlere saklan,önünden gecenleri vur.. 😀

Kendi görüntümü kaydedebilecek kadar iyi bir sisteme sahip değilim ne yazıkki, 60hz 70-80 FPS civarı oynuyorum. Ama ilginiz için teşekkürler..

Kendi görüntümü kaydedebilecek kadar iyi bir sisteme sahip değilim ne yazık ki, 60Hz 70-80 FPS civarı oynuyorum. Ama ilginiz için teşekkürler.

Aim disiplinini geliştir rekabetçi modda oynarken ölüm maçı gibi oynama emin olduğunda sık sürekli tarama bunu ölüm maçlarında da bu şekilde alıştırırsan dereceli maçlarda faydası olabilir ilk başlarda kötü hissedersin senden önce sıktıkları için fakat 1 hafta içinde etkisini görürsün. Bunları nasıl oynadığını bilmediğimden öneri olarak yazıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı