Valorant'ta makro kullanmak ban yedirtir mi?

ardarda13

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2020
Mesajlar
420
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu videoda gördüm. Ban yedirtir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Biliyorum fakat saçma geliyor. Gaming mouse adı altında mouse alıyorsun firma mouse özelliklerini söylerken makrosu çok iyi vs. diyor ama oyunlarda ban yiyorsun.
Rekabetçi ve online olan oyunlarda avantaj sağladığı için yasak, yoksa macro kullanmak sorun yaratmaz zaten. Normal Windows içerisinde kullanılabilir.
 
Aynı dertten muzdaribim işte. Pistol round'larında tek tek sol tık atmak yerine üçlü atış tuşuna basılı tutup farenin ateş etmesini sağlıyorum diye hwid yedim, 2 ayım daha var bekliyorum bakalım. Lanet oyuna farklı bir mouse ile gireceğim ban açılınca.
 
Aynı dertten muzdaribim işte. Pistol Round'larında tek tek sol tık atmak yerine üçlü atış tuşuna basılı tutup farenin ateş etmesini sağlıyorum diye HWID yedim, 2 ayım daha var bekliyorum bakalım. Lanet oyuna farklı bir mouse ile gireceğim ban açılınca.

Farklı mouse kullanmanıza gerek yok bence, makro kullanmasanız yeter. Valorant ring 0'da çalıştığı için bastığınız tuştan tutun farenizin konumuna kadar kaydedebilir.
 
Farklı mouse kullanmanıza gerek yok bence, makro kullanmasanız yeter. Valorant ring 0'da çalıştığı için bastığınız tuştan tutun farenizin konumuna kadar kaydedebilir.
Yok ben kendimi biliyorum, ban açılsın yine kullanırım o tuşu :D Sonuçta atla deve değil, günümüz koşullarında 50 liralık farelerin bile bir çoğunda bulunan bir tuşken birilerinin önüne geçiriyor diye bir cümle kurulamıyor olması gerektiğini savunuyorum. O yüzden fare değiştirmek akıl sağlığım açısından daha iyi olacaktır.
 
Herkes ban yersin falan demiş 4 aydır Bloody R80 le makro kullanıyorum sadece Valorant değil CS:GO Rust gibi oyunlarda da kullanıyorum mouse bloodyse kimse asla anlayamaz.

Yok öyle dünya.
CS:GO'nun özel sistemi var sen sürekli makro ile sprey atarsan senin sprey ayarlarına bakıyor eğer sürekli attığın sprey aynıysa hiç değişmiyorsa ban yiyorsun.
Hadi oradan yemedin owerwatcha düşersin orada yersin.
 

Geri
Yukarı