Valorant'ta nasıl gelişilir?

Kullandığım mouse inca chasca, mouse pad tam adını hatırlamıyor ancak SteelSeries'in güzel bir mouse padiydi. Klavye olarak ise membran bir klavye kullanıyorum. Laptopumun ekranı 60 Hz, V-Sync açık oynuyorum sabit 60 FPS.

Hellianın aim antrenman videosunu yapıyordum ben zaten ancak diğer antrenman videolarına bakınca hepsi farklı şey diyor kafam karıştı. Aynı şu an olduğu gibi birisi Poligon yararsız diyor diğeri DM önemli diyor tam doğrusu ne onu bilmiyorum.

Ranked maçlarımda hatalarımı analiz etmek için bir program vardı dostum maç tekrarını gösteriyordu önemli yerleri vs. adını hatırlıyorsan söyleyebilir misin?

Bir video da aktif aim ve pasif aim diye aim türlerini ayırmıştı. Aktif aim flick atma gibi şeyler diyordu pasif aime ise Crosshair placement, doğru peek atma gibi şeyler diyordu. Bu düşünce doğru mudur sizce?

FPS'iniz biraz düşük bu işinizi zorlaştırır yüksek ranklara çıktıkça oynamanız zorlaşır ama bu bir engel değil. Hellianın aim videosu aiminizi tam olarak geliştirmez sizi ranked maçlarına ısındırır etkisi olmaz mı dersen olur ama bir yere kadar. Türkiye'deki Valorant içerik üreticilerin çoğu aim konusunu yanlış anlatıyor aim sizin sandığınız gibi kas hafızası ile çalışmaz ince motor becerileri ile çalışır kas hafızasının aim üstünde hiçbir etkisi yoktur tamamen yalan. Oyun içinde de aimin daima arka planda çalışmalı yani oyun içinde aiminiz düşünmek yerine oyunu düşünün nerede ne yapabilirim diye eğer aiminizi düşünüp oyundan geri kalırsanız bu sefer hem oyunu kaybedeceksiniz hem de aim fightları kaybedip aiminiz hiç gelişmediğini düşünüp moral bozacaksın ve aiminiz gelişmeyecek. Kendine güzelce bir aim rutini oluştur Aim Lab üzerinde onu her gün çalış Aim Lab KovaaK gibi programlar kullanmadan aimini bir yere kadar geliştirirsin. Önerim Aim Lab'te aimini çalış oyun içinde Poligon'da ısın DM oyna sonra ranked gir ranked maçlarında da dediğim gibi hatalarını göz önünde bulundurup bir daha yapmamaya çalış başarılar.

FPS'iniz biraz düşük bu işinizi zorlaştırır yüksek ranklara çıktıkça oynamanız zorlaşır ama bu bir engel değil. Hellianın aim videosu aiminizi tam olarak geliştirmez sizi ranked maçlarına ısındırır etkisi olmaz mı dersen olur ama bir yere kadar. Türkiye'deki Valorant içerik üreticilerin çoğu aim konusunu yanlış anlatıyor aim sizin sandığınız gibi kas hafızası ile çalışmaz ince motor becerileri ile çalışır kas hafızasının aim üstünde hiçbir etkisi yoktur tamamen yalan. Oyun içinde de aimin daima arka planda çalışmalı yani oyun içinde aiminiz düşünmek yerine oyunu düşünün nerede ne yapabilirim diye eğer aiminizi düşünüp oyundan geri kalırsanız bu sefer hem oyunu kaybedeceksiniz hem de aim fightları kaybedip aiminiz hiç gelişmediğini düşünüp moral bozacaksın ve aiminiz gelişmeyecek. Kendine güzelce bir aim rutini oluştur Aim Lab üzerinde onu her gün çalış Aim Lab KovaaK gibi programlar kullanmadan aimini bir yere kadar geliştirirsin. Önerim Aim Lab'te aimini çalış oyun içinde Poligon'da ısın DM oyna sonra ranked gir ranked maçlarında da dediğim gibi hatalarını göz önünde bulundurup bir daha yapmamaya çalış başarılar.

Tamamadır hocam hellianın antrenmanı yapmaya devam edeceğim Aim Lab'den de kendimi geliştirmeye çalışacağım. Hatalarımı da izleyip tekrar etmeyecek şekilde kapatacağım. Teşekkürler, iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı