Valorant'ta nasıl hızlı rank atlanabilir?

485936

Hectopat
Hesap geçmişi çok kötü bir arkadaşıma vermiştim hesabı, sonra geri aldım demir bronz arasında bir hesap. Şu an rank açık değil ama iyi maçlar yapsam bile beni bronza atacak gibi. Nasıl rank kasmalıyım? Derecesizde ortalama 20-32 vuruyorum Jett ile.

Hesap geçmişi çok kötü bir arkadaşıma vermiştim hesabı, sonra geri aldım demir bronz arasında bir hesap. Şu an rank açık değil ama iyi maçlar yapsam bile beni bronza atacak gibi. Nasıl rank kasmalıyım? Derecesizde ortalama 20-32 vuruyorum Jett ile.
Derecesizde vurmak kolay zaten, kendinize iyi bir takım veya duo bulun. Ayrıca bölüm değiştiği için aynı ranka değil, sizin rank belirleme maçlarınıza göre sizi yerleştirecek, geçmişe bakmayacak yani.

Derecesizde vurmak kolay zaten, kendinize iyi bir takım veya duo bulun. Ayrıca bölüm değiştiği için aynı ranka değil, sizin rank belirleme maçlarınıza göre sizi yerleştirecek, geçmişe bakmayacak yani.
Öyle bir şey duymuştum da o yüzden. 1-2 arkadaşım var elmaslar kendisi yan hesaptan kastırırlar belki. Aimim öyle kötü değil ama süper de değil ortalama bir aim.

O hesabın annesinin elinden öpülmüş mmr çok düşüktür bence direkt yeni hesap açsın içinde skin yoksa rankı yok zaten.
Hocam anlayamadım bir daha açıklar mısınız?

Öyle bir şey duymuştum da o yüzden. 1-2 arkadaşım var elmaslar kendisi yan hesaptan kastırırlar belki. Aimim öyle kötü değil ama süper de değil ortalama bir aim.
Kısım rank belirlemelerinde duyduğunuz şey doğru, önce ki kısım hangi ranktaysan o ranka veriliyorsun. Şimdi 7. Bölümden 8. bölüme geçtiği için 5 belireme maçı attıracak size.

Hocam anlayamadım bir daha açıklar mısınız?
Mmr düşük yani rakipler kolay ama az puan veriyor zor çıkar Rank direkt yeni hesap açsın çok iyi oynar 15 puan falan alır çok kötü oynar 40 falan yer

Technopat Haberler

Geri
Yukarı