Valorant'ta nasıl profesyonel oyuncu olurum?

1Mobile2gam3

Hectopat
Yaşım 16, belki bazılarınız bana diyecek ki git derslerini çalış fakat ben çabalayıp başarmak istiyorum. Şunu da söyleyeyim derslerimide çalışacağım artık başardığım kesin olana kadar. Valorant'ta profesyonel bir oyuncu olmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim? Üniversiteler de espor takımları oluyormuş bu konu hakkında da bilgisi olan aydınlatırsa mutlu olurum. Teşekkür ederim yardımcı olanlara şimdiden.

• Sırlamaya gireceksin.
  • Tanıdık E-Sporcu oyuncular bulacaksın.
  • Üniversitelerin takımına gireceksin.
  • Takım denemelerini kovalayacaksın.
Başka bir türlü olman zor. Genellikle başka oyunlardan geçen ve geçmişinde o oyunlarda bir E-Spor takımlarında oynayanların takım bulması daha kolay oluyor çünkü bir çevre oluyor ve tanınıyor. Sıfırdan bir takıma girmeniz biraz zor.

• Sırlamaya gireceksin.
  • Tanıdık E-Sporcu oyuncular bulacaksın.
  • Üniversitelerin takımına gireceksin.
  • Takım denemelerini kovalayacaksın.
Başka bir türlü olman zor. Genellikle başka oyunlardan geçen ve geçmişinde o oyunlarda bir E-Spor takımlarında oynayanların takım bulması daha kolay oluyor çünkü bir çevre oluyor ve tanınıyor. Sıfırdan bir takıma girmeniz biraz zor.
Hocam yayın açıp tanınabilirsin diye bir şey duymuştum doğru değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı