Çözüldü Valorant'ta nişan alma tuşu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheeK2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar seri bir şekilde vorant oynamayı öğrenmem lazım :) ama bir şeyde çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Normalde fare ile ateş ederken sola basınca ateş ediyoruz ve sağa basınca nişan alıyoruz ya ben sağa basınca hiçbir şekilde nişan alamıyorum. Ayalara sürekli bakıyorum ama bir türlü bu durumu düzeltemedim. Bir yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl sağ kiliğe nişan alma tuşunu atıyoruz.

Çözüm
Nişan alabileceğin bir tabanca yok. Chamer'ın Q skilli tabanca, o nişan alabiliyor sadece.

Birincil silahların da hepsinde alamıyorsun, bazılarında alabilirsin, bazılarında alamazsın.
Ayarlar > Kontroller > Ekipman > Alternatif Atış (Alt) tuşunu değiştireceksiniz. Hiç olmadı resetleyin en aşağıdan, düzelir. Bu arada bazı silahlarda nişangah yok. Tabancalarda örneğin.

Hocam tabancayla falan mı nişan almaya çalışıyosunuz?

Hem birincil silah hem de ikincil silahta nişan alamıyorum. Yoksa ikincil silahta nişan alamıyor muyuz? Öyleyse birincil silahta da nişan alamıyorum ben dürbün falan hiçbir şey açılmıyor.

Ayarlar > kontroller > ekipman > alternatif atış (alt) tuşunu değiştireceksiniz. Hiç olmadı resetleyin en aşağıdan, düzelir. Bu arada bazı silahlarda nişangah yok. Tabancalarda örneğin.

Çok teşekkürler hemen deniyorum. Bu arada bilmiyordum vallahi tabanca da falan nişan alamadığımızı cahillik işte :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı