furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Valorant lobisinde pingim 250-400 gözüküyor ama CS:GO'ya girince pingim 70. Sebebi nedir?
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Mart 2021 #11 furkanparva dedi: Reset derken aç kapamı yapayım yoksa Full resetmi atayımj 12 Genişletmek için tıkla... Reset yolu görünmüş. Işıklar sönene kadar resete kürdanla bas. 5 dakika sürer. Artı 0 Eksi
furkanparva dedi: Reset derken aç kapamı yapayım yoksa Full resetmi atayımj 12 Genişletmek için tıkla... Reset yolu görünmüş. Işıklar sönene kadar resete kürdanla bas. 5 dakika sürer.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 11 Mart 2021 #12 Ne zamandan beri ping yüksek ? Geçen gün maçtayken karşı takımdan 4 kişinin bizdende 3 kişinin bağlantısı koptu. Sorun oyunun serverlarında olabilir. Eğer öyleyse yakında düzelir. Artı 0 Eksi
Ne zamandan beri ping yüksek ? Geçen gün maçtayken karşı takımdan 4 kişinin bizdende 3 kişinin bağlantısı koptu. Sorun oyunun serverlarında olabilir. Eğer öyleyse yakında düzelir.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #13 Riot Vanguard dedi: İnternet paketin kaç Mbps? Genişletmek için tıkla... Hocam Mbps'le bir ilgisi yok pingin. Onlar farklı şeyler. Artı 0 Eksi
Riot Vanguard dedi: İnternet paketin kaç Mbps? Genişletmek için tıkla... Hocam Mbps'le bir ilgisi yok pingin. Onlar farklı şeyler.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Mart 2021 #14 DDLAO dedi: Hocam Mbps'le bir ilgisi yok pingin. Onlar farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Belli mi olur Türkiye'de belki 1 2 Mbps'dir diye sordum. Artı 0 Eksi
DDLAO dedi: Hocam Mbps'le bir ilgisi yok pingin. Onlar farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Belli mi olur Türkiye'de belki 1 2 Mbps'dir diye sordum.
KS KS furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #15 Riot Vanguard dedi: İnternet paketin kaç Mbps? Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu. Kardeşim indirme yapıyormuş. Onu dövdüm, düzeldi. Artı 0 Eksi
Riot Vanguard dedi: İnternet paketin kaç Mbps? Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu. Kardeşim indirme yapıyormuş. Onu dövdüm, düzeldi.