Valorant'ta rank atlamak için öneri

Madara Uchia

Centipat
Daha fazla  
Meslek
üniversite
Ya ilk önce herkese iyi günler, Valorant rank saçmalığı troll bot AFK gibi saçmalıklar yüzünden demir 3'te kaldım. Beni bu beladan ne kurtarır?

3'lü güzel bir arkadaş takımı kurman. Mümkünse tabii ki 5. O zaman sıkıntı olmuyor troll veya afk gibi. Oyunlarda beğendiğin efendi oyuncuları arkadaş ekleyip güzel muhabbetler kur. Hatta oyunda rakibin bile olsa. Efendi insanlarla çok güzel 5'li girerek yükselebilirsin.

Ya ilk önce herkese iyi günler, Valorant rank saçmalığı troll bot AFK gibi saçmalıklar yüzünden demir 3'te kaldım. Beni bu beladan ne kurtarır?

Kendin cevap vermişsin fakat gene de söylüyeyim, troll bot AFK gibiler varsa ya 5'li gireceksin ya 3'lü 5'li girince çok smurf atıyor 3'lü girince gene troll gelebilir üçünüzünde aşırı iyi oynaması lazım. Bunlarda fayda etmediyse dua et.

Valorant'ın Discord sunucusundan veya burada Valorant arkadas arıyorum diye konu açarsan arkadaş bulabilirsin. Ve 5li kurarsan karşıya da 5li takım geliyor ve oyun zorlaşabiliyor bazen.

Onun dışında poligon girip uygun fare hassasiyeti ve alıştırma yapman lazım.

Ya duom olmuyor kimse.
Öyle gel duom ol demeyeceksin. Önce bir arkadaş grubu kurmaya bak. Çok bilmişlik, çok çocukluk iş yapmıyor maalesef. Bİraz yetişkince ve efendice muhabbetler kurduğunda yavaş yavaş arkadaş ortamında o düzeyde büyüyecektir. O zaman illa bir duo bulursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı