Valorant'ta rank nasıl atlanır?

Böyle oyunlarda Solo ile rank kasılmaz takim arkadaşın olması gerekli.

Çözüm basit; ekibinle oynayacaksın. Bu tüm rekabetçi oyunlar için geçerlidir. Solo oynayarak bir yere kadar gelebilirsiniz sonrasında ise acı çeker ve oyundan soğursunuz.
Pubg gibi oyunlarda Solo ile rank kasılabiliyor, Ama CS, Valo sadece Takımlı da rank olduğu icin Solo ile kasmak da pek mümkün değil. Tüm rekabetçi oyunlar demeyelim.

Ne zaman rekabetçi girsem deliriyorum, arkadaş. Hiçbiri oynayamıyor, adam vurmuyor. Yetmiyor, carry'liyorum, üstüne sövüyorlar.

Maçta rakip, demir olduğuma inanmadı, smurf sandılar. Rakipler “helal chamber”, “kralsın chamber” diye övüyor.

Ama benim takım sadece carry'lediğimle kalıyor, üstüne bana sövüyorlar.

Takıma Omen geliyor, smoke atmıyor, bomboş dolanıyor haritada.

Bu rankta kendimi ait hissetmiyorum, çıkamıyorum da. Resmen bataklık.

Eğer 5 kişi veya 4 kişi takım halinde girmezsen rank atlaman çok zor ben tek başıma Max Gold1e çıkabildim dahası gelmiyor.

Dostum Yüceye kadar falan sadece aimle rank atlarsın. Ondan sonra gamesense devreye giriyor. Oraya gelene kadar takımına gelen herkes süzme salak olacak. Aim çalış yeterli. Sakın gidip "radyant nasıl düşünür" falan izleyeyim deme, karşındakiler demir yani sen ne düşünürsen düşün, onlar düşünemediği için zaten salak saçma hareketler yapacaklar ve seni vuracaklar. Git aim çalış.

SoloQ yaklaşık 30-40 hesabı yüceye kadar çıkardım. Ondan sonrası duo gerekiyor. Trio falan asla girme 4-5 hiç girme zaten. Sadece legit hilelerle takılırsın. Kazan kazanabilirsen. Sen şu an solo takıl aim çalış 1 aya dia olursun sadece aim çalışıp dm atarsan.

Dostum Yüceye kadar falan sadece aimle rank atlarsın. Ondan sonra gamesense devreye giriyor. Oraya gelene kadar takımına gelen herkes süzme salak olacak. Aim çalış yeterli. Sakın gidip "radyant nasıl düşünür" falan izleyeyim deme, karşındakiler demir yani sen ne düşünürsen düşün, onlar düşünemediği için zaten salak saçma hareketler yapacaklar ve seni vuracaklar. Git aim çalış.

SoloQ yaklaşık 30-40 hesabı yüceye kadar çıkardım. Ondan sonrası duo gerekiyor. Trio falan asla girme 4-5 hiç girme zaten. Sadece legit hilelerle takılırsın. Kazan kazanabilirsen. Sen şu an solo takıl aim çalış 1 aya dia olursun sadece aim çalışıp dm atarsan.
Poligonda Aim çalışırken Çok sıkılıyorum hiç benlik değil DM & TDM'de Çok hile var nerde çalışıcam aimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadım şey oyun sizi nasıl demirden başlattı. Demirden başlamak bile buyuk başarı.

Aynen öyle ben de Plat2 Plat3 başlardım, Max da DİA3 ile yüce 1 Peakim de İmmo 1. Her şey kill almak değil nerede ne zaman kill aldığın verimli kill almak önemli, demirden tek başına çıkman lazım ne kadar kötü olsalar bile üzgünüm ama sende yeteri kadar iyi bir oyuncu değilsin.

Bu oyunun eşleştirme ve rank sistemi rezalet, o yüzden soloqueue girmeyin, yanınıza birini bulun (gerekirse 5 kişi girin). İsterseniz ben de gelebilirim. Onun dışında gümüş eloya kadar aim ve movement ağırlıklı bir çalışma yapın, A-D atmayı ve CTRL basmamayı öğrenin, bu tarz şeyleri yerine oturttuktan sonra "bir radiant nasıl düşünür" tarzı videolarla oyun bilginizi de ilerletin, zamanla rank atlarsınız.

Pubg gibi oyunlarda Solo ile rank kasılabiliyor, Ama CS, Valo sadece Takımlı da rank olduğu icin Solo ile kasmak da pek mümkün değil. Tüm rekabetçi oyunlar demeyelim.

Takımlı oynanan rekabetçi oyunlar için söylüyorum zaten hocam. PUBG'de 4 kişilik squad yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı