kral sonucu eklememişsin iade oldu muŞu an iade talebinde bulundum sonuç alırsam buraya ekleyeceğim.
kral sonucu eklememişsin iade oldu muŞu an iade talebinde bulundum sonuç alırsam buraya ekleyeceğim.
Kral sonucu eklememişsin iade oldu mu?
Pardon unutmuşum evet Phantom tamamen iade edildi
çok saolPardon unutmuşum evet Phantom tamamen iade edildi.
emin misiniz? 2 veya daha fazla kaplama geliştirildiğinde de aynı şey geçerli mi?Geliştirmeyi iade ederseniz kostümü iade edecektir.
Emin misiniz? 2 veya daha fazla kaplama geliştirildiğinde de aynı şey geçerli mi?
Peki gece marketinden alınan skinler de buna dahil mi? Dahil ise iade ederken nasıl bir işlem yapmak gerekiyor?Tüm yükseltmeleri yapılmış champions Phantom'u iade edip seti almıştım. Sadece son 3 ay içinde alınmış olması ve emin olmamakla birlikte toplu set alımının içindeki bir skin olmaması gerekiyor. Örneğin yağmacı 2.0 setini aldıysanız sadece 1 skinini iade edemiyorsunuz.
Peki gece marketinden alınan skinler de buna dahil mi? Dahil ise iade ederken nasıl bir işlem yapmak gerekiyor?
Peki gece marketinden alınan skinler de buna dahil mi? Dahil ise iade ederken nasıl bir işlem yapmak gerekiyor?