Valorant'ta yetenek mi çok çalışmak mı önemli?

Dwako

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, genellikle bu soru sorulduğunda akla 2 futbol goatı gelir; Ronaldo ve Messi. Messi yeteneği Ronaldo ise çok çalışmayı temsil eder. Ronaldo her gittiği röportajda konuk olduğu programda disiplinden bahseder ama bunu Messi'de göremiyoruz. O zamanda benim aklıma bir soru geliyor. Ronaldo'nun hiç mi yeteneği yok, sadece disiplin sayesinde mi buralara geldi? Messi, hiç mi Ronaldo kadar çalışmadı, yeteneği sayesinde yan gelip yattı mı?

Bunu nereye bağlayacağım diye soracak olursanız:
Something Valorant'ta paper rex takımında bir e sporcu. Bu adam 0.6-0.8 sens 800 DPI arasında sensini değiştirip durmasına rağmen ve sensi yüksek olmasına rağmen aimi devamlı stabil ve buna bağlı performans kaybı yaşamıyor. Bana göre bu adam Valorant'in Messi'si. Bu güne kadar 1-2 defa dışında DM attığını görmedim. Sadece Poligon'da bot vurup maça geçip 30-40 bırakıyor.

Ne kadar çabalarsam çabalıyım Ronaldo'nun Messi kadar iyi olamaması gibi bende iyi olamayacak mıyım? Çok çalışıp çok iyi aime sahip bir örnek var mı Valorant'ta? Şahsen bunu bu aralar çok kafaya takıyorum. Yücelik eloda kafama yiyip duruyorum, aimim asla stabil değil. Hiçbir zaman iyide değil.

Neyse kısacası sizce Valorant yetenek oyunu mu yoksa çok çalışma oyunu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta mermiler doğru düzgün gitmiyor yani çok çalışmasan da biraz yeteneğin varsa bile çok çalışmış biriyle hemen hemen aynı oranda oynarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı