Valorant'ta yücelik iyi mi?

yigitegemenn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f İşlemci
Amd RX7600 Ekran Kartı
Team TForce 2x8gb 5600mHz Ram

Darmoshark M3 Pro Mouse

Dell 2425H Monitör
14 yasindayim bu sezon 3 defa yucelik gordum. Anlik olarak dia3'um. Yasima gore rankim iyi mi? Kendimi geliştirmek için ne yapmaliyim? 14 yaşında FACEIT 10 14 yasinda Fortnite Unreal arkadaslarim var. Onlar yapabildiyse ben de yapmak istiyorum. Gelismek icin ne yapmam lazim?(genellikle top frag atiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş ile Rank'ın hiçbir alakası yok hocam. Aim antrenmanınızı oluşturarak daha çok gelişebilirsiniz.

Kanka 18 yaşındayım. Demir 2'yim:D Hikaye bu kadar.
Hocam kendinize bir takım bulun. Her gün beşinizde aim movement çalışın. Beraber 3v2 atın. Arkadaşlarımla beraber Yücelik 3 gördük.

Yaş ile Rank'ın hiçbir alakası yok hocam. Aim antrenmanınızı oluşturarak daha çok gelişebilirsiniz.

Hocam kendinize bir takım bulun. Her gün beşinizde aim movement çalışın. Beraber 3v2 atın. Arkadaşlarımla beraber Yücelik 3 gördük.
Keyfi oynuyorum ya öyle rank atlıyım gibi bi derdim yok çok fazla. Demirde muhabbetler eğlenceli oluyor.

Elinde imkan var ki oluyorsun ki bu arada bunun yaşla ilgisi yok. Kendini geliştirirsen daha da üst olursun. Tek başıma hiçbir şey yapmadan yücelik 2 olmuştum.

Adamakıllı bir sisteme geceli 5 ay falan oluyor bronzdan yuceye cıkmayı basardım ilerisi nasıl gelir diye soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı