Valorant'taki desenlerin verdiği his

Default vandal olunca elimi mouse’dan çekmezdim saçma sapan gidiyor tabii. Yağmacı olunca tek tek sıkıyorum. Cidden daha fazla kill alıyorum. Yağmacı vandal ve güzel bir internet kafeye gittim geçenlerde bronz 3’den gümüş 3’e kadar çıktım.
 
Bir psikolojik danışman olarak test edip istatistiğini tuttuğum konudur. Oyunu öğrenip main ajan olarak bir ajanı kullanmaya başladıktan sonra (killjoy oynuyorum) normal Vandal ile yaklaşık 2 ay boyunca vuruş istatistiklerime baktım. Genel olarak derecesiz maçlarda nadiren ilk iki sıralamaya girebiliyor geri kalan süreçlerde takım sonuncusu ya da dördüncüsü oluyordum. Ayrıca ölüm kalım savaşlarında ortalama bir sıralama ile bitiriyordum. Sonrasında, son üç aydır, yağmacı Vandal skini ile oynamaya başladım. Fare ayarlarına da silahla tarama yaparken iki sıkma arasına normalden daha fazla süre girecek şekilde bir gecikme ekledim. Takım sıralamalarında da ölüm kalım savaşlarında da ciddi şekilde sıra yükseltmeye, vuruş kabiliyetimde ve dolaylı olarak oynama isteğimde bir artış olduğunu fark ettim. Şimdi ise phantom ile aynı deneyi tekrar edeceğim. Bakalım sonuçlar ne olacak.
 
Hem psikolojik açıdan, hem de direkt oyuna etki ediyor. Silah sesinin değişmesi ve mermi renginin değişmesi direkt oyuna etki ediyor.
 
Pek Valorant oynayan birisi değilim ama Valorant'daki silah desenleri tek kelime ile iğrenç ve insanın dikkatini bozuyor.
 

Geri
Yukarı