Valorant'tan haksız yere ban yedim

MertcanP

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar dostlar,
Sizlere şöyle uzun uzun içimi dökmek istiyorum bu değişik çalışma şekli olan Riot Games adındaki şirket için.
Valorant'tan 3 ay cihaz banı yemişim ayrıca saatlerce ajan açmak için sarfettiğim emekleri de hiçe sayıp hesabımı sildiler.
Durumu desteğe bilet atarak bildirdim. Ve her bilete aynı cevabı verdiler. Aşağıya SS koyacağım.

Bu sözde Support olan arkadaşlar sürekli aynı cevabı bana attıkları için bu sefer de supporta Support'u şikayet ettim. Sonuç ne mi? Aynı cevabı verdiler
Hile kullanmadım hiçbir oyunda hile kullanmam aklımdan dahi geçmez ayrıca açan adamın da gözümde hırsızdan ve afedersiniz karaktersizden farkı yoktur.
Bunu bildirmeme rağmen attıkları mesajlar aşağıda
(Hepsini koyamayacağım cidden çok fazla var.

Şimdi siz söyleyin ben nasıl bir yol izlemeliyim?
 

Dosya Ekleri

  • 1.saçmalk.PNG
    57 KB · Görüntüleme: 679
  • dsdsfsd.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 594
  • asdads.PNG
    68,3 KB · Görüntüleme: 552
  • dsfdsdsdsf.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 531
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlardan iki günde bi geliyor buraya. Biraz kurcalayıp üzerine giderseniz kuzeni falan ondan habersiz 3. parti yazılım çalıştırdığını itiraf ederler.
Fark ettim biraz kolpa sıkıyor ama yargısız infaz yapmaya gerek yok asıl ss i atmıyor ona gelen tüm mesajlarda gerekli bilgilendirme yapıldığı söyleniyor gerekli bilgilendirme yapılan Ticketi atsa ona göre yorum yapacağım.
 
Beni neden banlamıyorlar bilemedim. 3 ayrı bilgisayarımda valorant yüklü. Yanlışlıkla bi programı hile olarak görmüyor hep bunlar banlanıyor nedense.
 
Ocak ayında TR serveri Full hile doluydu belki hatırlarsınız, bende merak edip satın almıştım zaten pişman oldum.

Not: Ocak ayında oyunda Full hile vardı, resmen hileci ws si atıyorduk.
Sonra bir ban dalgası geldi bir günde binlerce oyuncu banlandı yüksek ihtimalle onların arasındasınız.
 
Sanırım tam olarak anlatamadım. Neden yediğimi söylemiyorlar

Tamam hocam ben yalan söylüyorumdur uyur gezer falan olduysam hile açıp rank kasmışımdır sanırım.

Karaladığın ticketda söylemişler işte, niye onu atmıyorsun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…