Valorant'tan haksız yere ban yedim

MertcanP

Centipat
Daha fazla  
Selamlar dostlar,
Sizlere şöyle uzun uzun içimi dökmek istiyorum bu değişik çalışma şekli olan Riot Games adındaki şirket için.
Valorant'tan 3 ay cihaz banı yemişim ayrıca saatlerce ajan açmak için sarfettiğim emekleri de hiçe sayıp hesabımı sildiler.
Durumu desteğe bilet atarak bildirdim. Ve her bilete aynı cevabı verdiler. Aşağıya SS koyacağım.

Bu sözde Support olan arkadaşlar sürekli aynı cevabı bana attıkları için bu sefer de supporta Support'u şikayet ettim. Sonuç ne mi? Aynı cevabı verdiler :D
Hile kullanmadım hiçbir oyunda hile kullanmam aklımdan dahi geçmez ayrıca açan adamın da gözümde hırsızdan ve afedersiniz karaktersizden farkı yoktur.
Bunu bildirmeme rağmen attıkları mesajlar aşağıda :)
(Hepsini koyamayacağım cidden çok fazla var.

Şimdi siz söyleyin ben nasıl bir yol izlemeliyim?

Dosya Ekleri

• 1.saçmalk.PNG
    1.saçmalk.PNG
    57 KB · Görüntüleme: 679
  • dsdsfsd.PNG
    dsdsfsd.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 594
  • asdads.PNG
    asdads.PNG
    68,3 KB · Görüntüleme: 552
  • dsfdsdsdsf.PNG
    dsfdsdsdsf.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 531
Son düzenleyen: Moderatör:
He bu arada size yardımcı olunan bir bilet daha var üstünü karalamışsınız onu da atar mısınız? Yüksek ihtimalle orda sebebini belirttiler gözünüzden kaçmış olabilir.
Bilet kodunun üstünü karaladım. İlk bilet bu hile kullandığımı söylüyorlar dediğim gibi. Yine aynı mesaj görseldekilerden farksız. Haklı olsalar böyle bi konu açmazdım emin olun hocam.

Bilet kodunun üstünü karaladım. İlk bilet bu hile kullandığımı söylüyorlar dediğim gibi. Yine aynı mesaj görseldekilerden farksız. Haklı olsalar böyle bi konu açmazdım emin olun hocam.
Hocam VANGUARD bu affetmez çok gelişmiş bir sistem ve milyon dolarlar harcanmış bir sistem trojanı falan hile olarak algılamaz kusura bakmayın bu konuda net ve sert konuşacağım, adamlar kendileri söylüyorlar bunu.
Şikayetvar'a bakarsan daha iyi anlarsın. Haksız yere ban yemesem cidden bi sebebi olsa burda konu açacak kadar beyinsiz değilim hocam : )
Bence yinede o kısmın ss ini atın madem bu kadar güveniyorsunuz kendinize bizde bakalım bir.

Sanırım tam olarak anlatamadım. Neden yediğimi söylemiyorlar :)

Tamam hocam ben yalan söylüyorumdur uyur gezer falan olduysam hile açıp rank kasmışımdır sanı.

Sanırım tam olarak anlatamadım. Neden yediğimi söylemiyorlar :)

Tamam hocam ben yalan söylüyorumdur uyur gezer falan olduysam hile açıp rank kasmışımdır sanırım.

Kardeş okuma yazma özürlü değiliz. Hilecilikle itham edildiğini ve hileci olmadığını adamlara yazıp özür bile dilemişsin. Hesabı geri almak için yalvarmışsın bile. Attın SS'ler bunu gösteriyor. Henüz beni ikna edememişken Riot'u nasıl ikna edeceksin. Oyun falan yok sana git CS oyna wall aç. Hileci...

Konuya eklenebiliyorsa ekliycem takmışsınız siz o bilete. Hile kullandığımı söylüyorlar dediğim gibi. Ben de defalarca kez hile kullanmadığımı belirtiyorum görsellerdeki ticketlarda.

Kullanmadığınız maçta ban yememiş olabilirsiniz ondan önceki maçlarda arkada açık kalan 3.parti bir yazılım varsa o banlatabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı