Valorant'tan üst üste 2 haftalik ban yemek

LEGEND.35

Hectopat
Katılım
29 Mart 2021
Mesajlar
2.746
Çözümler
2
Yer
İzmir
Banım daha yeni kalkmıştı sonra aradan 2 gün geçti yine ban yedim adam bana laf yapıyor ne yapayım cevap vermeyeyim mi onu banlamaz gider beni banlar iyice VAC sistemine benzemeye başladı ban sistemi.
 
Sesli ve metin olarak banların çalışma mantığı bota bir yapay zekaya tanımlanmış kelimelere bağlıdır. O yapay zeka ise aa bak X kişisi a kişisinin anasına sövmüş a kişisi de küfr etmiş ama kendini savunmasın mı çocuk bunu banla mıyım X kişisini banlayayım diyecek hali yok. Bu yüzden bende bir dönem oynarken biri anama sövünce şunu diyorum tamam. Ve deli gibi tilt oluyorlardı zaten Allah'a* dine * vatana * bayrağa sövülen bit toxic kitleden oluşan ve sadece en kötü oyuncunun bile en en kolsuzun bile sırf ezber pick yapıp bir noktaya aim koyduğu için en iyi oynayan adamı dahi vurması ve oyun sadece maximum 3 saniyelik çatışmaya bağlı bir oyun olduğu için bana mantıklı ve oynanabilir bir oyun gibi gelmiyor maalesef bu yüzden bırakmıştım bende ban yiyip sonra yıllardır oynadığım Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'e geri döndüm.
 
Sinirinize hakim olamıyorsanız susturun geçin. Ya da direkt İstanbul sunucusunda girmeyin oyuna. VAC sistemine benzemedi ikinizde bir birinize sövüp saydırıp takımın hem motivasyonunu düşürüp hem de oyun zevkini bozuyorsanız ceza alırsınız. Düşünsene oyunu oynuyorsun iki kişi küfürleşiyor ve takımla iletişim kuramıyorsun. Çok can sıkıcı bir durum olur, ne kadar karşı taraf suçlu olsa da sende karşılık verirsen sende suçlu olursun.
 
Bu oyun zaten oynanabilir değil. Ben tek giriyorum takıma birkaç kişi gelip hakaret, küfür ediyor. Herkes iyi oynucak diye bir şey yok. Bu sadece bir oyun ama herkes kendini radyant zannediyor. Karşı takım da aynı şekilde ölünce hemen küfür yazıyor alttan. Sona kalınca takımdakilerin karşı takıma benim yerimi söylemesini saymıyorum bile. 😀 Ben öylesine oynuyorum takımda bana hakaret eden olursa ona flaş falan atıyorum, bombayı kurmuyorum. Hakaret edenleri de raporluyorum susturma yiyor hepsi. Bana hiçbir şey olmuyor. Ayrıca odin alıyorum oyunda yasakmış gibi bir muhabbet dönüyor hep. Ben başka silah almıyorum ve genelde hakaret, küfür edenler o silahı alıyorum diye ediyor ama olsun hep alacağım.
 
Bu oyun zaten oynanabilir değil. Ben tek giriyorum takıma birkaç kişi gelip hakaret, küfür ediyor. Herkes iyi oynayacak diye bir şey yok. Bu sadece bir oyun ama herkes kendini radyant zannediyor. Karşı takım da aynı şekilde ölünce hemen küfür yazıyor alttan. Sona kalınca takımdakilerin karşı takıma benim yerimi söylemesini saymıyorum bile. 😀 ben öylesine oynuyorum takımda bana hakaret eden olursa ona flash falan atıyorum, bombayı kurmuyorum. Hakaret edenleri de raporluyorum susturma yiyor hepsi. Bana hiçbir şey olmuyor.

Genelde o tarz şeyler düşük eloda oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı