Valve CS:GO için Türkiye'de neden server açmıyor?

konu eskimiş ama olsun. valorant çıkışıyla csgo türk oyuncu az da olsa kaybeder. Bu yüzden bu senenin sonu en geç 2021 tr server'i geliceğini düşünüyorum ayrıcı 128 tick-rate de gelir valorant çıkışıyla cs-go ya güncelleme gelmeye başladı. Buda bize yarar.

Hile ile uğraşan farklı kasa getiren farklı hileyi çözmek 1 yıl alır kasa çıkarmak 1 ay alır. İkisinin de görevi farklı. Kimse hayrına oyun yapmıyor.
Bakın anlamadığım şey şu Valve neden Tokyo'ya server açsın ben 4 yıldır CS:GO oynuyorum tek japon görmedim şunu açıklar mısınız? Zaten japonların interneti uçuyor Seul'a veya Hong Kong'a 30 pingle rahat bağlanırlar.

Sen Avrupa sunucusundası ondan japon görmedin ha oynayan japon fazla mı değil türklerin yarısı kadar bile değiller ama oynayan bir kesim var.

Hile ile uğraşan farklı kasa getiren farklı hileyi çözmek 1 yıl alır kasa çıkarmak 1 ay alır. İkisinin de görevi farklı. Kimse hayrına oyun yapmıyor.
Bakın anlamadığım şey şu Valve neden Tokyo'ya server açsın ben 4 yıldır CS:GO oynuyorum tek japon görmedim şunu açıklar mısınız? Zaten japonların interneti uçuyor Seul'a veya Hong Kong'a 30 pingle rahat bağlanırlar.
Japonya nerede Avrupa nerede 🙂

Bazı oyunlarda türkler 100 ping alabiliyor ve karşıdaki bazı kişiler 5 pingle oynayınca ister istemez avantajlı oluyorlar.

Var fakat oyuna yeni başlayacaksanız bu yüzden başlamayın. Çoğu Türk oyuncu küfürden başka bir şey bilmiyor. Kaybettiği elde takım arkadaşına iyi deneme demek yerine küfür eden çok oyuncu var.

Ve bu da Valve'nin işine gelmez :) o kadar kasa çıkartıyorlar ama hilelere çözüm bulamıyorlar. Ben hilelerin Valve tarafından satıldığını bile düşünmüştüm bir ara.

Bende öyle düşünüyorum.

Türkiye nüfusu 80 küsur milyon iken nasıl 30 milyon oyuncu alacaklar, o kısmı çok anlamadım.
Herhalde çevre ülkeleri de hesaba kattı ama öyle olacaksa hiç açmasınlar kanser olmaktan ölürüz. Zaten o sistemin işlemesi için sunucuyu Hakkari civarlarına açmak zorunda kalırlar. Ülkeden İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir gibi illeri çıkarsan oyuncu kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı