Valve neden hile sitelerini kapatmıyor?

Keşke en başından beri CS:GO'yu riot ele alsaydı, şuan nerelerde olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Ama riota da valorant düştü artık.

Keşke en başından beri CS:GO'yu riot ele alsaydı, şuan nerelerde olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Ama riota da valorant düştü artık.
Niye riot eline alsın? Oyunu veletler basıp her şeyimize sövsünler diye mi? Tüm itemleri bize riot satsın diye mi? Karakter seçerek savaşalım diye mi?

Keşke en başından beri CS:GO'yu Riot ele alsaydı, şu an nerelerde olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Ama riota da Valorant düştü artık.

Riot alsaydı yine aynı şekilde Valorant gibi mekanikleri CS:GO'nun yanından geçmeyen buglarla dolu saçma sapan bir oyun çıkacaktı.

HWID Ban'a pek sicak bakmiyorum. Internet kafe islettiginizi düsünün mesela. Bir kisi yüzünden PC'nin cöp olmasini istemezsiniz degil mi? Kisisel PC'de oynayana atilmasinda bir sakinca yok, fakat böyle durumlarda sorun yaratabiliyor.
İnternet kafede oyuncular yönetici izni verip hile enjekte edemezler merak etme.
Valorant ile CS: GO oyuncu sayisi arasinda daglar kadar fark var. Ne zaman esit degerde oyuncu sayisina ulasirsa o zaman kiyaslariz.
Oyuncu sayısına göre kıyaslamak saçma. İki oyunda da 5v5 oynuyorsun ha birinde 3 maçta bir geliyorsa öbüründe 5 maçta bir gelir o ayrı.

Ana sorunun cevabına gelirsek kapatmak kolay değil. Ama hileleri indirip neden tersine mühendislik yap(a)mıyorlar bilemiyorum.

Ne oyuncu sayısı ne zorluk bunların hepsi bahane. Cevap şu: Valve oyunlarını önemsemiyor.

Sadece cs için değil bu olay; half life 3 gelmiyor, portal 3 gelmiyor, team fortress 2 ölüyor.

Sorarsanız team fortress gayet güzel bir oyun fakat onda da f2p mantığına geçildi oyunu bedavaya alanlar chat'i bile kullanamıyor. Her yerde aimbotlar var, oyunun keyfini kaçırırken scam spamları atıyorlar. Bunları votekick ile atarsanız votekickler ya otomatik iptal ediliyor ya da sizi atıyor. Hatta votekickten sonra server'ı çökerten botlar bile var.

Anlayacağınız oyunlar valve'ın umrunda değil. (Not: TF2'da da vac var.)

Söylentilere göre valve şirketi öldürülüp yerine Yassi Kohen adında yahudi iş adamı getirilmiştir. Kapatmaması işine geliyor ban yiyen kullanıcı demek yeniden hesap açıp seçkin satın alması demek.
Dollar bills, dollar bills
Watch it falling for me, I love the way that feels.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı