Valve neden Rusları ayrı servera yerleştirmiyor?

Hiç toxic Rus veletleriyle rekabetçi girmemişsin.

Valla ben de bizimkiler ile oynamak istemiyorum. Hayatımda ruslar ile beraber gördüğüm en toksik oyuncu topluluğu olabilir. Hangi oyun olduğunun bir önemi yok. Herhangi bir competitive oyunda hiç sekmez. Gidelim onları da farklı bir sunucuya yerleştirelim. Ayrıştırmacadan başka bir şey değil, zira her ne kadar şikayet de etsem insan gibi davranan kişiler de var bizler arasından.

Gerçek hayatta zaten ayrımcılık kol geziyor, bari internet ortamına sokmayalım böyle şeyleri. Ping bazlı dağılım haricinde ekstradan bir şey yapmaya gerek yok.

Vallaha CS:GO çıktığı zaman biraz oynamış sonra yıllar boyu oyuna nadasa yatırmış birisiyim. CS:2 güncellemesi ile oyuna tekrar girmeye başladım ve evet gerçekten çok toksik Ruslar var ama bu sadece Ruslara özel değil aynı şekilde toksik Almanını da gördüm Türkleri de gördüm yani oyun ekosistemsel bakımdan toksik insanlarla dolu bunun ırkı yok. Örneğin dün bir oyunumda takımda 4 Rus olduğu halde adamlar benimle iletişime geçebilmek için İngilizce konuştular aralarında. Bilmediğim smoke'ları gösterdiler hatta benim beceriksiz olduğum anladıkları için tutması daha kolay bölgeleri verdiler hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı