Valve neden Rusları ayrı servera yerleştirmiyor?

Aynı şekilde diğer insanlarda türklerden şikayetçi hocam. Herkese ayrı sunucu açması gerek.

Her Türkçe bir şey yazdığımda turkish kebap deyip gülüyorlar bir yere kadar komik ama artık değil.

İsteyen istediği dilde konuşur takılmayın bu tarz şeylere bence.

Takmak değil sadece Valorant'taki gibi güzel bir sistem olsa daha sağlıklı olur diye düşünüyoruz.

Rusların büyük bir kısmı toxic ve sinir bozucu olsa da bizim Türk communitysininde aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Pistol roundda adam vuramazsan direkt başlıyorlar bizimkilerde genelde.

Buna katılırım, yahu chatteki bizden biri yine Türk nikli birine bakar mısın deyip sebepsizce sövmesine mi tanık olduk dersin, durduk yere siyasi polemiğe girip ana bacı söven mi desen, oyunda seni vurdu (ki oyunun amacı zaten bu) diye sebepsizce küfürleşmeler mi dersin anlatamam. Yani genelde bizim millet daha çok yapıyor yabancılarda da ağlayan sızlayan oluyor ama inanın kimse takmıyor ya EZ yazıyor ya da GG yazıp geçiyor.

Bazı toxic yabancılarda var tabii ki de Türk olduğumuzu anladığında ya kebap diyor ya da siyasi isimler yazıp küfür ediyorlar. Bunun dışında ana bacı kardeş türküleri söyleten olmadı henüz 😀

Buna katılırım, yahu chatteki bizden biri yine Türk nikli birine bakar mısın deyip sebepsizce sövmesine mi tanık olduk dersin, durduk yere siyasi polemiğe girip ana bacı söven mi desen, oyunda seni vurdu (ki oyunun amacı zaten bu) diye sebepsizce küfürleşmeler mi dersin anlatamam. Yani genelde bizim millet daha çok yapıyor yabancılarda da ağlayan sızlayan oluyor ama inanın kimse takmıyor ya EZ yazıyor ya da GG yazıp geçiyor.
Haklısınız hocam.

Oyunu hiç oynamamış hayalperest arkadaşlar doluşmuş konuya, bir de ırkçılık yapıyorsun demişler :D. Kesinlikle başka sunucu açılmalı.

Dostum benim dediğim almanıda İngilizce konuşuyor kanadalılısıda ama Ruslar sadece Rusça konuşuyorlar sonuça takım oyunu bu ve takım arkadaşını anlayamıyorsun İngilizce konuşsalar sorun olmayacak anlatmak istediğim şey bu ama herkes ırkçı demiş. D

Dostum benim dediğim almanıda İngilizce konuşuyor kanadalılısıda ama Ruslar sadece Rusça konuşuyorlar sonuça takım oyunu bu ve takım arkadaşını anlayamıyorsun İngilizce konuşsalar sorun olmayacak anlatmak istediğim şey bu ama herkes ırkçı demiş. D
Bunu bizimkilerde yapıyor hocam maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı