CS:GO Source 2 için çalışıyor olabilirler. Veya yeni güncellemeler için. Su sıralar tuscan haritası için söylentiler çıktı.
Zaten o yüzden 1.5 sene civarı ertelendi veya rafa kaldırıldı proje.CS:GO Source 2 gelmesi zor çünkü atölyedeki her şey sorun çıkartabilir.
Gabe abimiz bu konuda takıntılı. Oyun çıkartmadan geçirdiği yıllarda adamlar ellerinde Source gibi bir oyun motoru olmasına rağmen sıfırdan Source 2'yi yazdılar, Half-Life 3 veya çıkaracakları başka oyunlar için.Niye böyleler hiç anlamadım. Elinde Half-Life gibi bir oyun var. Başka firma olsa suyunun suyunu çıkartmıştı. 1. ve 2. oyna daha güzel bir cila çek ve 3. oyunla sun işte. Biz Half-Life'in mükemmel grafiklerine tutulmadık. Hikayesi güzeldi. Kimse uzaya çıkmasını da beklemiyor 3. oynun. Anlamadım gitti.![]()
Eğer oyunu kötü yaparlarsa büyük linç yerler. O yüzden cesaret edemiyorlar. Çünkü Half-Life 3'ü salyalı salyalı bekleyen bir kesim var ve bu kesim çok büyük bir kesim. Half-Life 3, hatasız bir oyun olmalı (onlar için).Niye böyleler hiç anlamadım. Elinde Half-Life gibi bir oyun var. Başka firma olsa suyunun suyunu çıkartmıştı. Örnek; GTA ve Assasins Creed. 1. ve 2. oyna daha güzel bir cila çek ve 3. oyunla sun işte. Biz Half-Life'in mükemmel grafiklerine tutulmadık. Hikayesi güzeldi. Kimse uzaya çıkmasını da beklemiyor 3. oynun. Anlamadım gitti.![]()
Ben 2007'de çıkmiş Crysis seviyesinde ki bir görüntüye okeyim. Bence hikayesidir Half-Life güzel yapan. Ama bunu kullanamadı aptallar.Eğer oyunu kötü yaparlarsa büyük linç yerler. O yüzden cesaret edemiyorlar. Çünkü Half-Life 3'ü salyalı salyalı bekleyen bir kesim var ve bu kesim çok büyük bir kesim. Half-Life 3, hatasız bir oyun olmalı (onlar için).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.