Valve'ın CS2 hile sistemi hakkında teoriler

Hocam para çekmiyor diye biliyorum.
bende de o korku vardı hani 1 aylık key bittikten sonra tekrar otomatik almaz dimi para. Arkadaşlarıma sordum onlar şey dedi tek kullanımlık karttan aldın zaten istese de kesemez falan dediler de yine içim rahat etmedi çok ondan sorayım dedim. Sağolun.
 
Kesnilikle öyle. Oyun tamamen hilesi pahalı olanın kazandığı oyuna döndü.

Tekrar konu içi konu açmak istemem ancak hazır hileciler toplanmışken bir soru sorayım :D daha yeni "midnight" aldım bilen bilir. Lmarket adlı siteden key olarak aldım ve Papara hayalet kart tek kullanımlık kartla aldım. Hile süresi 1 ay. 1 ayın sonunda tekrar benden para kesme gibi bir durum olur mu? Yani hilenin süresi bittiğinde tekrar para keser mi benden otomatik yoksa sadece hile biter ve kullanmak için tekrar key mi almam gerekiyor?

Kesmez tekrar alman gerekiyor Midnight'ta orta segmentte ki iyi hilelerden nixware'ede bir bak derim lakin bunlar hep Config işler işte Config sağlam değilse neverlose bile fayda etmiyor.
 
Kesmez tekrar alman gerekiyor Midnight'ta orta segmentte ki iyi hilelerden nixware'ede bir bak derim lakin bunlar hep Config işler işte Config sağlam değilse neverlose bile fayda etmiyor.

Hocam genelde legit oynuyorum ancak durumu biliyorsunuz :D herkes ya rage ya semirage. Hem fiyatı uygun hem de semi-rage bir hile oldugu için midnight tercih ettim. Söylediğinize de bir bakarım. Config meselesi de çok saçma bence o kadar para veriyoruz sağlam rage Config için tekrar para veriyoruz keşke başından bulaşmasaydık :D
 
Hayır ben beceriksizim oynayamıyorum beceremiyorum oyun oynayamayacak kadar zekam yok demiyorda hile kullanıyorum diyorlar yapamıyorsan oynamayacaksın arkadaşım bu kadar basit sen beceriksizsin diye insanların oyun keyfinin içine etmeye hakkın yok ya kendinizi geliştirin ya da hiç oynamayın hile kullanıp ana bacı küfür yiyorsunuz yapmayın olm yapmayın
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı