Vampir olmak mümkün müdür?

Hocam ilk olarak bir kitap yazıldı. Dracula bilirsiniz. Kitap 200 yıl sonra Rumence dili oldu. Bunlar tamamen hayal ürünüdür. Varlığı kanıtlanmamıştır. Aslında ben vampir dizilerini falan severim. Vampire Diaries ve Originals izledim. Alacakaranlık serisini izledim. Karanlıklar Ülkesi serisi falan izledim. Gerçek değil. Ölümsüz olmak nasıl olur acaba? Birde genç kalmak.
Ölümsüz olmak mümkün olmaz, ama mümkün olsa güzel olurdu.
İyi de en eğlencesiz olanı kan içmek zaten, diğer özellikler olmadan saçma olurdu.
O da var. Kim ölümsüz olmayı, ne kadar iri kıyım olmasa da çok güçlü olmayı istemez ki? Düşünceme göre kan içmek ve güneşe karşı duyarlı olmak mümkün olabilir.

Vampirler sanılanın aksine gün ışığından etkilenmezler. Bu düşünce Bir Dehşet Senfonisi filminde ortaya atılmıştır.

Gerçek değildir. Eğer gerçekse de affetsin, vampir tarafından emilmek istemem.
Witcher 3 Blood and Wine geldi aklıma orada da bu klişelerle dalga geçiliyordu, yok soğanla ölür, güneş ışığına çıkamaz gibi, gerçekse de witcher'daki gibi olmasını yeğlerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı