Oyun çöküyor sebebi nedir acaba?
Yamayı kurdum font fix de attım ama ş harfleri gözükmüyor.
Aslında pek sorun olmuyor sadece menü de ş harfleri sorun yaratıyor.Hocam hallettiydim geçen aylarda ama hatırlamıyorum vallahi.
FontFix WinRAR'ı içerisinde olan dosyaların hepsini C:\Windows\Fonts klasörünün içerisine atınArkadaşlar merhaba, türkçe yamayı kurduktan sonra oyununda garip karakterler ile karşılaşan kişiler olursa aşağıda yazacağım adımları takip etsinler lütfen.
1- FontFix WinRAR'ı içerisinde olan dosyaların hepsini C:\Windows\Fonts klasörünün içerisine atın.
2- C:\Windows\Fonts klasörünün içerisine atmış olduğunuz tüm dosyalara teker teker tıklayıp açarak sol üstten YÜKLE butonuna basın ve yüklemesini bekleyin, hepsini attığınız tüm dosyalarınıza tekrar edin.
3- Oyuna girip keyfini çıkartın!
C:\Windows\Fonts diye kastettiğin şey nedir bir türlü bulamadım
FontFix WinRAR'ı içerisinde olan dosyaların hepsini C:\Windows\Fonts klasörünün içerisine atın
hocam burada C:\Windows\Fonts diye bahsettiğiniz şey nedir anlamadım yardımcı olur musunuz
bu attığımız fotoğraftan sonra ne yapmamız gerektiğini anlamadım herkes C:\Windows\Fonts adlı bir yere atmamız gerektiğini söylüyor fakat nerede olduğunu bulamıyorum konu hakkında bilgisi olan bir yardımcı olursa çok iyi olurC:\Windows\Fonts diye kastettiğin şey nedir bir türlü bulamadım
FontFix WinRAR'ı içerisinde olan dosyaların hepsini C:\Windows\Fonts klasörünün içerisine atın
hocam burada C:\Windows\Fonts diye bahsettiğiniz şey nedir anlamadım yardımcı olur musunuz
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.