Vanguard güvenilir mi?

arkhe.53

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. LoL indireceğim önceden oynuyordum lakin Vanguard gelmiş. Vanguard güvenilir bir yazılım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanguard Riot Games'in oyunları için hile koruması, güvenli. Zaten oyunun yapımcılarının kendi yazılımı.

Vanguard anti hile yazılımı güvenilir.
Evet güvenilir.
Vanguard Riot Games'in oyunları için hile koruması, güvenli. Zaten oyunun yapımcılarının kendi yazılımı.
Evet güvenilir.
ç.oğu insan şikayet etmiş gerek mavi erkran gerek vanguard dosyalara erişimi bilgisayardan ekran görüntüsü almasi ve anti cheat kapatıp açamayıp sadece pc açıldığında tekrar aktif olması ve karnel olması biraz sıkıntılı değil mi sizce ?

Ç. Oğu insan şikayet etmiş gerek mavi erkran gerek Vanguard dosyalara erişimi bilgisayardan ekran görüntüsü almasi ve anti cheat kapatıp açamayıp sadece PC açıldığında tekrar aktif olması ve kernel olması biraz sıkıntılı değil mi sizce?

Değil benim bilgisayarda var hiçbir sorun olmadı şu ana kadar.

En son arka planda resim çektiği söyleniyordu ve Vanguard'ın erişim izni fazla ve bazı kullanıcıların iddiasına göre de Vanguard, arka planda çalıştığı sürece bilgisayarı izlediği söyleniyor. Doğruluğunu bilemiyorum da oyundan çıktığınız zaman, Vanguard'ı tamamen kapatırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı