Vanguard güvenli mi?

nuggetghost

Decapat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Valorant yükleyeceğim ama Vanguard hakkında hackerlara açık kapı bıraktığını duydum. Böyle bir şey var mı? Valorant oynayan ya da konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Peki mavi ekran olduktan sonra ne yapıyorsunuz?

Basit. Minidump dosyalarını paylaşmalarını istiyoruz ve birtakım komutlar uygulayarak sorunun kaynağını tespit ediyoruz. Sorunun çözümünü belirtiyoruz ve mavi ekranı hallediyoruz.

Mavi ekran yemek zararlı mı? Nasıl düzeliyor?

Hayır zararlı değildir. Mavi ekran aslında orada döküm dosyasını oluşturuyor. Hatta o mavi ekranda ilerleyen yüzdelik oran %100 olunca döküm dosyası oluşturma işlemi tamamlanmış oluyor. Sonra da bu dökümleri inceleyerek sorunu çözüme kavuşturuyoruz.

Arkadaşlar yani yüklememde sıkıntı olur mu Vanguard?

Hayır sorun olmaz. Olursa da konu açıp yardım bekleyebilirsiniz.
 
Ona kalırsa hiçbir oyunu oynamaman lazım, her oyunda hile ihtimali var. Bir de sana göre saçma olabilir ama başkalarına göre değil. Yorum yaparken bence kelimesini kullanmayı öğrenin.
Hile meselesinden demiyorum ben vanguard'dan şikayetçiyim rootkit iddiaları var hakkında. Bence kelimesini kullanmak zorunluluk değil ki zaten kendi görüşüm ki öyle söylüyorum.
 

Geri
Yukarı