Bende hiç açmadım kasanın içini ama galiba intelin stok fanı ile alakalı bir durummuş oyunda belirli bir sıcaklığa gelince devreye giriyor ama rahatsız etmiyor o kadar msi afterburner veya bios dan ayarlanabiliyormuş galiba ama bence normal durması daha doğru en azından ısınmazHocam sizin mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, bildirimlerin arasında kaynamış. Hocam maalesef CS 2 oynamıyorum ondan test edemedim fakat sizin bahsettiğiniz durumu daha iyi anladım. Bazı oyunları oynarken bayağı ses çıkıyor bundan dolayı sesli çalışıyor demenizin nedenini daha iyi anladım. Bu arada şöyle bir şey fark ettim ekran kartının jelatini sökülmemişti; sizde de öyle olabilir, isterseniz bir göz atın. Problem olur mu bilmiyorum ama plastik parçanın üzerinde böyle jelatin var, devamında da vardı onu söktüm fakat fotoğraftaki kısım çıkmıyor. Hazır sisteme gelirsek sesli çalışması dışında bir problem yaşamadım doğrusu aşırı sesli olmasa da bazı oyunlarda kendisini hissettiriyor bu ses. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim doğrusu. Eki Görüntüle 2238748
Benim şu anda tek sıkıntım görüntü kalitesi dp kablosu alamadım daha alınca bir daha deniyeceğim eğer görüntü düzelmesse gidip bir baktıracağım
Hocam sizin mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, bildirimlerin arasında kaynamış. Hocam maalesef CS 2 oynamıyorum ondan test edemedim fakat sizin bahsettiğiniz durumu daha iyi anladım. Bazı oyunları oynarken bayağı ses çıkıyor bundan dolayı sesli çalışıyor demenizin nedenini daha iyi anladım. Bu arada şöyle bir şey fark ettim ekran kartının jelatini sökülmemişti; sizde de öyle olabilir, isterseniz bir göz atın. Problem olur mu bilmiyorum ama plastik parçanın üzerinde böyle jelatin var, devamında da vardı onu söktüm fakat fotoğraftaki kısım çıkmıyor. Hazır sisteme gelirsek sesli çalışması dışında bir problem yaşamadım doğrusu aşırı sesli olmasa da bazı oyunlarda kendisini hissettiriyor bu ses. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim doğrusu. Eki Görüntüle 2238748
Bu arada sizde Windows kurulu gelsin diye Kaspersky antivirüsünü aldınız mı?