Vatan bilgisayar 1.5 ay önce aldığım ekran kartına değişim yapar mı?

Bence @ismail147 arkadaşımızın da dediği gibi servise yollar ve onarmalarını yada para iadesi yapmalarını rica et, eğer para iadesi yaparlarsa para biriktirip r9 285 yada biraz daha para biriktirip gtx 970 alınmalı ama bunu içinde baya bir para biriktirmek gerekir.

Bence @ismail147 arkadaşımızın da dediği gibi servise yollar ve onarmalarını yada para iadesi yapmalarını rica et, eğer para iadesi yaparlarsa para biriktirip r9 285 yada biraz daha para biriktirip gtx 970 alınmalı ama bunu içinde baya bir para biriktirmek gerekir.

Vatan bilgisayara mı gideceğiz servise yollamak için yoksa başka bir yere mi gideceğiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayar gereğini yapar diye umuyorum, araştırmanda fayda var.
Minecraft, Saints row IV, ETS2, Gta 4, Sleeping Dogs şu ana kadar indirdiğim oyunlar kasıyor acayip bir şekilde. Sence bir sorun var mıdır kartta şimdi boş yere yollamayayım ekran kartını.

1920x1080 çözünürlükte oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sorun var çünkü Gta4 NVIDIA gtx315m yani benim şu an ki ekran kartımda kasmadı diyerek sözü diğer bilgi sahibi kişilere bırakıyorum. :)

Vatan bilgisayar 1.5 ay boyunca kullandığın ürünü geri almaz, değişimini de yapmaz.
Kartta arıza varsa servise yollar. Servis ürünü tamir edemediği zaman, değişim veya para iadesini yaptırır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı