Hocam valla 3 ay oyaladıktan sonra artık mesele başka yere gitti malesef daha yazmadığım şeylerde var. Para iadesini kapul ettiğim zamanda oldu. Bu sefer onlar bana full sistem almışsınız hepsini getirmeniz lazım demişlerdi. Malesef süreç çozüm oluşturmak yerine hep sorun yaratmaktan yana tavır aldıklarından bende onlara aynı şekilde cevap veriyorum artık.Hocam madurluğunuzu anlıyorumda tüm sistemi iade etmek bana mantıksız geldi. Gelen SSD'yi kabul etseydiniz ya?
Benimde düşüncem şu nede olsa hazır sistem olarak sattıklarından montajı yapılacağı için müşteri anlamaz dediler. Ama ben demonte seçince düşünemediler iş değişti o yüzden o parçayı başta gönderemediler 1 ay beklettiler. Sonrada baktılar başka gelmeyecek o urunden gönderdin bakalım yer belki dendi. Malesef en başta bütün parçalarla gelseydi dediğin gibi personel hatası olduğunu düşünürdüm. Personel açık olduğundan göndermediği halde araya biri girip gönderdin gitsin denmiş gibime geliyor.Ben Vatanda çalıştım, evet iade ve değişim konularında sorun olabiliyor. Ama buradaki durum çok daha karmaşık. Stoğu 1 adet olan teşhire açılmış ürünü satmışlar size. Burada hata mağazalardaki personellerde. Çünkü muhtemelen o ürünü iade alıp teşhire açtılar, ancak sisteme teşhir olarak girmediler. Çünkü özellikle internet satışlarına ürün gönderirken kutusunda hafif çizik olan ürün dahi göndermezdik biz. Mağazadan görüp alan müşteri böyle şeyleri dert etmezdi ama internet satışlarında bu konular çok önemli olduğundan çok dikkat edilirdi. Çok nadir rastlanacak bir durum olmuş, o da size patlamış. Ancak bu kadar bekletilmeniz kabul edilemez. Çok daha hızlı aksiyon almalıydılar.