Vatan Bilgisayar %30 İndirim?

• Konuyu başlatan Kimliksiz_Genç
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.281
K

Kimliksiz_Genç

Ziyaretçi
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar.
Ben geçen hafta sizin yardımlarınız ile sistem topladım.Öncelikle size sistem'imi yazayım ve sonra soracağım soruya geçeyim.

Toplam (KDV Dahil):​
2.029,30 TL
*1.521,95 TL

Arkadaşlar sizce bu sistem'i %25 indirim ile alayım mı,yoksa %30 indirim'imi bekliyeyim. Gerçi %30 indirim'in ne zaman olacağı belli değil.Belki bayram'da olur diye,düşünmüştüm fakat bir arkadaşım %30 indirim'imin kolay kolay olmayacağını söyledi.Siz ne dersiniz.

30. yıl dönümünde %30 indirim olur diye bekliyorum ben de. Ayın 9'u gibi demişti arkadaşım.

Yani çalışan arkadaşım geçen gittiğimde ayın 9'unda yıldönümü sebebiyle büyük indirim olacağını söylemişti ancak genel yıldönümü mü bizim buradaki mağazanın mı onu sormadım ben de. %25 indirim gelince al derim bana sorarsan, zaten şu anda yok ama gelince kaçırmamak lazım.

Tüm ürünlerde tüm kredi kartlarına 10 Taksitle %30 indirim fırsatı, 26-28 Temmuz arası tüm mağazalarda ve vatanbilgisayar.com' da geçerli olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı