Vatan Bilgisayar'dan sistem toplamak istiyorum. Daha önce açtığım başlıklarda linkini ekleyeceğim hazır sistem için Rampage kasa olduğundan dolayı önermeyenler oldu. İşlemci Ryzen 5 2600 olabilir. Anakart, PSU ve kasa hakkında fazla bilgim yok. Kendim toplamayı denedim ancak i5 ve GTX 1660 Super'den daha ucuz bileşenler koymama rağmen hazır sistem kadar ucuza getiremedim. 1x8 GB tercih ediyorum, daha sonra yükselteceğim. SSD 240 veya 480 bandında olabilir.
www.vatanbilgisayar.com
Düzenleme: Bunun hakkında yorumlarınız nedir? Rampage yerine Cooler Master kasa alıp işlemci ve ekran kartını düşürmek mantıklı mı? Ayrıca anakart iş görür mü? Bilgisiz olduğum için komik konuşuyor olabilirim, affınıza sığınarak cevaplarınızı bekliyorum.
INTEL I5 9400F-ASUS GTX1660 SUPER EVO-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 480GB SSD-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-ASUS GTX1660 SUPER EVO-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 480GB SSD-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Düzenleme: Bunun hakkında yorumlarınız nedir? Rampage yerine Cooler Master kasa alıp işlemci ve ekran kartını düşürmek mantıklı mı? Ayrıca anakart iş görür mü? Bilgisiz olduğum için komik konuşuyor olabilirim, affınıza sığınarak cevaplarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: