Vatan Bilgisayar 5000 TL Sistem Toplama

Vatan Bilgisayar'dan sistem toplamak istiyorum. Daha önce açtığım başlıklarda linkini ekleyeceğim hazır sistem için Rampage kasa olduğundan dolayı önermeyenler oldu. İşlemci Ryzen 5 2600 olabilir. Anakart, PSU ve kasa hakkında fazla bilgim yok. Kendim toplamayı denedim ancak i5 ve GTX 1660 Super'den daha ucuz bileşenler koymama rağmen hazır sistem kadar ucuza getiremedim. 1x8 GB tercih ediyorum, daha sonra yükselteceğim. SSD 240 veya 480 bandında olabilir.

Düzenleme: Bunun hakkında yorumlarınız nedir? Rampage yerine Cooler Master kasa alıp işlemci ve ekran kartını düşürmek mantıklı mı? Ayrıca anakart iş görür mü? Bilgisiz olduğum için komik konuşuyor olabilirim, affınıza sığınarak cevaplarınızı bekliyorum.
1590624401451.png

Son düzenleme:
Vatan'dan kendiniz toplamaya kalkarsanız pahalıya patlar OEM ürün daha iyi tabii ki. Bildiğim kadarıyla Vatan'da hazır sistemlerde parça değişimi oluyor kasa dışını ve depolama birimini değişitirebilirsiniz.
.
Kasa dışı olarak şunu önerebilirim: XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

Sorun değil ne demek. Cooler Master kasayla beraber daha düşük sistem mi, yoksa Rampage kasa ile birlikte GXT1660 Super'li sistem mi? Bunda kararsızım maalesef.

Benim fikrim Rampage kasalı GTX 1660 Super'li sistem. Abartılacak bir sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Çok fazla sıkıntı çıkarırsa ilerde kasa dışını kendin değişebilirsin.

Şuanda fiyatı 4.405 sistem tam size göre alınabilir. 9400f ve 1650 superli ve Xıgmatek kasa psu iyi. Ssd ekletebilirsiniz 5000 tl oluyor yaklaşık. Yada bencede Rampage olan sistem garantisi var zaten 1660 superli. Bişey olursa psu ya garantili. Anakartlar standart zaten yeterli seviyede. 8 gb ram eklettirin birde. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Toplam 5356 biraz aştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı