Vatan Bilgisayar A750 Sistem alınır mı?

Bütçen buna cikiyorken Arc A750 alma. Farka deger ve bu 13. nesil Intel Core ve daha duzgun parcalar barindirdigindan ve daha ucuz oldugundan Vatan'daki RX 6700'e karsi tercih edebilirsiniz.

Bütçe sabit 16k ise ve vatan sart ise, o RX 6700 sistem de alinabilir.

Rx6700'lü sistemi almaya çalıştığınızda stok yok diyor ve alınmıyor.

a23.png

Bütçen buna cikiyorken Arc A750 alma. Farka deger ve bu 13. nesil Intel Core ve daha duzgun parcalar barindirdigindan ve daha ucuz oldugundan Vatan'daki RX 6700'e karsi tercih edebilirsiniz.

Bütçe sabit 16k ise ve vatan sart ise, o RX 6700 sistem de alinabilir.
Hocam dediğim gibi itopya çok fark koyuyor, neredeyse 3 bin lira. Monitör parasını ödemiş gibi oluyorum yoksa karakız rtx 4060 sistemi almak istiyordum en başta.
Rx6700'lü sistemi almaya çalıştığınızda stok yok diyor ve alınmıyor.

Eki Görüntüle 1939104
ARC A750 Mecburiyeti doğdu o zaman maalesef.

Hocam dediğim gibi İtopya çok fark koyuyor, neredeyse 3 bin lira. Monitör parasını ödemiş gibi oluyorum yoksa karakız RTX 4060 sistemi almak istiyordum en başta.

Arc A750 mecburiyeti doğdu o zaman maalesef.

Bu olur mu?

Bu olur mu?

Hocam uğraşınız için teşekkür ederim 17.800 TL gibi bir fiyatı oluyor.

Aylık 1500 lira ödemek sıkıntı değil ama fazladan 2-3 bin lira ödemek üzer mi acaba onu düşünüyorum. Mesela bu sisteme 15000 yerine 17800 lira ödemek dokunur mu olay o :D

Hocam uğraşınız için teşekkür ederim 17.800 TL gibi bir fiyatı oluyor.

Aylık 1500 lira ödemek sıkıntı değil ama fazladan 2-3 bin lira ödemek üzer mi acaba onu düşünüyorum. Mesela bu sisteme 15000 yerine 17800 lira ödemek dokunur mu olay o :D

Bunda ne kadar oluyor?

Bu attigim sistemler fiyatina gore iyi. Taksitli fiyat olmasi gereken bir şey oldugundan, yapacak bir şey yok.

Bunda ne kadar oluyor?

Bu attigim sistemler fiyatina gore iyi. Taksitli fiyat olmasi gereken bir şey oldugundan, yapacak bir şey yok.
17.000 TL oluyor hocam, fazladan 3000 TL. Bize vatan yolları gözüktü sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı