Vatan Bilgisayar açık kutu sorunu

partofnature

Centipat
19.05.2020 tarihinde Vatan Bilgisayar web sitesi üzerinden EVGA 1650 Super ekran kartı sipariş verdim. Ürün bugün 23.05.2020 tarihinde elime ulaştı. Ürünü teslim aldıktan sonra kargo kutusundan ürünün kutusunu çıkardım baktığımda orijinal kutusunun üzerindeki etiket sökülmüş açıktı. Ürünü kutudan çıkardım tekrar şaşırdım dış ambalajı daha önce açılmış ve ürünün alt tarafındaki koruma yarısı dışarıdaydı. Ürün üzerinde 2 tane koruma plastiği olması lazım bir tanesi vardı sadece diğeri yoktu. Ürünün arka tarafına baktığımda daha da çok şaşırdım arka tarafındaki metal korumada 1660 Super yazıyor. Benim satın aldığım ürün 1650 Super arka koruma backplate farklı. Acaba dedim bana 1660 Super mi gönderdiler sisteme taktım kontrol ettim 1650 Super görünüyor zaten güç pin girişi 6 pin 1660 Super'in 8 pin. Bu rezilliklerini her yerde paylaşacağım. Benim satın aldığım ürün sıfır nasıl böyle bir şey olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_20200523_200720.jpg
    IMG_20200523_200720.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200523_201951.jpg
    IMG_20200523_201951.jpg
    967 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürününüzü Teslim Alırken
Kargo tutanağını imzalamadan önce ürününüzün kutusunda herhangi bir hasar yada sorun olup olmadığını kontrol ediniz. Herhangi bir nedenle hasar veya eksiklik, kolinin bandında açılma var ise teslimatla ilgili hiç bir belgeyi imzalamadan kargo görevlisine tutanak tutulması talebiyle birlikte kutunuzu iade ediniz. Bu yükümlülüğünüzü yerine getirdiğiniz takdirde, yeni ürünleriniz derhal tarafınıza gönderilecektir. Kutusu hasarlı olan, içeriği eksik olduğu iddia edilen ürünlerin teslim alınması durumunda içindeki ürünlerin hasarından veya eksikliğinden sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Bu durumu en kısa zamanda eshop@vatanbilgisayar.com adresimize yazılı olarak ya da 0850 222 56 56 numaralı telefonumuza sözlü olarak, sözleşme numarası ile birlikte bildiriniz.

Bu korona günlerinde imza almıyorlar bu arada sadece kontrol ettirebiliyosunuz kargocuya. Sipariş verirken iyi okusaydınız böyle bir problemle karşılaşmazdınız.

Arayın ve durumu belirtin eğer kem küm yaparlarsa THH'ye başvurun.
(kem küm ettiklerinde THH'ye şikayet edeceğinizi belirtin.)
Hakkınızı arayın.
Şuan ulaşamıyorum doğal olarak ama bu yapılanı yanlarına bırakmayacağım.
Ürününüzü Teslim Alırken
Kargo tutanağını imzalamadan önce ürününüzün kutusunda herhangi bir hasar yada sorun olup olmadığını kontrol ediniz. Herhangi bir nedenle hasar veya eksiklik, kolinin bandında açılma var ise teslimatla ilgili hiç bir belgeyi imzalamadan kargo görevlisine tutanak tutulması talebiyle birlikte kutunuzu iade ediniz. Bu yükümlülüğünüzü yerine getirdiğiniz takdirde, yeni ürünleriniz derhal tarafınıza gönderilecektir. Kutusu hasarlı olan, içeriği eksik olduğu iddia edilen ürünlerin teslim alınması durumunda içindeki ürünlerin hasarından veya eksikliğinden sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Bu durumu en kısa zamanda eshop@vatanbilgisayar.com adresimize yazılı olarak ya da 0850 222 56 56 numaralı telefonumuza sözlü olarak, sözleşme numarası ile birlikte bildiriniz.

Bu korona günlerinde imza almıyorlar bu arada sadece kontrol ettirebiliyosunuz kargocuya. Sipariş verirken iyi okusaydınız böyle bir problemle karşılaşmazdınız.

Okudum kardeşim yaşadığım sorunun bununla ilgisi yok. Kargo kutusunda ve ürünün orjinal kutusunda hasar yok. Kargo kutusunda hasar yoksa teslim almadan içindeki orjinal kutunun hasarlı yada açılıp açılmadığını görmem mümkün değil. Ups kargo ile geldi kargocu ürünü bina girişine çağırdı orda teslim etti zaten orada açıp kontrol etmem mümkün değil. Zaten ürünün üzerindeki koruma plaketi farklı asıl kafama takılan bu oynanmış ürünle bariz belli. Bununla ilgili vatan bilgisayara talebimi ilettim bakalım ne diyecekler duruma göre mağazaya giderim yanlarına bırakmam ben bunu.

Geçmiş olsun Vatan Bilgisayar şu günlerde kerkese kazık atıyor sana belki de tamir görmüş kartı gönderdiler ya da iade edilen ürünü göndermişlerdir.

Yeni bir gelişme var mı?

Görüştüm ürünü anlaşmalı kargo ile göndermemi istediler ama şuan böyle bi imkanım yok. Kurye eve gelmiyor gelsede iade süreci biliyorum uzun sürecek o yüzden bu hafta vatanın mağazaları açılıyor hafta içi getirin yardımcı olalım dediler müsait olduğumda gidip görüşeceğim.
Tekrardan Selamlar,

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde herhangi bir vatan mağazasının yardımcı olacağını iletildi. Bunun üzerine bana en yakın bostancı vatan bilgisayar mağazasına akşam saatleri mesai bitiminde gittim. Gitmeden önce santrale bakan Seher Hanım ile görüştüm mağazaya gelirsem yardımcı olabileceklerini söyledi. Servis kısmına girip ürünle ilgili sorunu anlattım ve üründeki ilginç olan değişikliği gösterdim haklı olduğumu bile bile Murat Bey ürünün çıkışı yapıldığı mağazaya götürmemi yada ups kargo ile göndermem gerektiğini iletti. Durumu kabul etmedim gereğinden fazla işi yokuşa sürdüler kesin bir dille ellerinden gelen hiç bir işlemin olmadığını ilettiler. Mağazadayken müşteri hizmetleri ile 2 farklı kişi ile görüştüm birisi mağazanın yardımcı olacağını söylerken diğeri ups ile göndermem gerektiğini tekrarladı. En son şube müdürü ile görüşmek istediğimi belirttim ürünü alıp Murat Bey şube müdürünün yanına gitti yaklaşık 10 dk sonra geri geldi ve ürünü iade alarak sıfır açılmamış 1650 super ile değişimi yapıldı. Yaklaşık bu süreç 1.5 saat sürdü bukadar uzatmaya gerek varmıydı bilmiyorum ama okadar yüzsüzler ki okadar laf yemeye alışmışlar neymiş yetkisi yokmuş neymiş ürünün kutusu açıkmış alamazmış. Sorun zaten bu kardeşim ürün açık geldi eksik geldi ve yanlış geldi senin işinde sorunu çözmek. Özetle kavga gürültü ürünü değiştirdiler ama bir daha vatandan kibrit çöpü dahi almam kesinlikle tamamen at hırsızı. Ben defalarca internetten ürün aldım illa bozuk olmasına gerek yok memnun kalmadığım için geri gönderdim hiç sıkıntı çıkarmadan iade aldılar. Bunlar tam bir at hırsızı. Siz siz olun şu yaşadığım problemin başınıza gelmemesi için bu tarz firmalardan uzak durun.
Buda kanıtı :)

Dosya Ekleri

• IMG_20200602_201334.jpg
    IMG_20200602_201334.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı