Vatan Bilgisayar arızalı ürünler ve ilgisiz çalışanlar

Burda sizinde biraz suçunuz var. Toplatırken başında dursaydınız bu sorunlarla karşılaşmazdınız. Ben MSİ marka anakartımı yolladım. 6 ay kullandıktan sonra bozulmuştu.11 gün içinde yenisini yolladılar.

Burda sizinde biraz suçunuz var. Toplatırken başında dursaydınız bu sorunlarla karşılaşmazdınız. Ben MSİ marka anakartımı yolladım. 6 ay kullandıktan sonra bozulmuştu.11 gün içinde yenisini yolladılar.
Bir tane oda var oraya sokmuyorlar adamı sanki onların eski püskü şeylerine çok meraklıyız. Yani içeri almıyorlar.

Benim kendi düşüncem Amd ekran kartlarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Nvidia ile kıyaslandığında, daha ucuza daha güçlü gibi görünüyor ama aslı ucuz etin yahnisi... Win 8 sürücü sorunları, donanımdan kaynaklı sorunlar, ısınma sorunları bitmiyor. Alıp kullanan memnun kalan çoktur. Yani bu benim kendi görüşüm.
Şur da saçma yorumlar yapmayın lütfen! AMD ekran kartını sevmiyor olabilirsin ama yok driver yok bilmem ne bahane etme!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı