Vatan Bilgisayar Asus Strix GTX 1080'ler

3.000 TL bir ekran kartına vericeksem kesinlikle sıvı soğutmalı gigabayte extreme veya MSI sea havk alırdım. Asla hava soğutma almazdım. Bu arada 2 kat performas biraz fanboy algısı oluşturabilir. en fazla 2 fpsdir o.

3.000 TL bir ekran kartına vericeksem kesinlikle sıvı soğutmalı gigabayte extreme veya MSI sea havk alırdım. Asla hava soğutma almazdım. Bu arada 2 kat performas biraz fanboy algısı oluşturabilir. en fazla 2 fpsdir o.
400-500 TL fark var Sea Hawk'ta.

Gigabyte'ınki Türkiye'de yok galiba. Ancak Amazon'dan getirtebilirim, 3070 TL'ymiş. Orada da sorun şu ki, en erken 20 Ekim'de elime ulaşıyor... Stok sıkıntısı var herhalde.

400-500 TL fark var Sea Hawk'ta.

Gigabyte'ınki Türkiye'de yok galiba. Ancak Amazon'dan getirtebilirim, 3070 TL'ymiş. Orada da sorun şu ki, en erken 20 Ekim'de elime ulaşıyor... Stok sıkıntısı var herhalde.

Dostum internette gigabayte sıvı sogutmasını 2.3 ghz de stabil kullandığını gördüm . Ben ALLAH nasip ederse İnşALLAH sıvı soğutmalı ekran kartı almayı düşünüyorum sanada tavsiyemdir. Bu arada bu karta teknobiyotikten 1 gün içinde ulaşabilirsin buyrun link:Gigabyte GTX 1080 Xtreme Gaming Water Cooling GTX1080 8GB 256Bit GDDR5X Ekran Kartı (GV-N1080XTREME W-8GD)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı