The_Bıldırcın Hectopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 178 1 Ocak 2023 #1 Merhaba, iki gündür ekran kartımdan bir ses çıkıyordu ve cw olduğuna karar verdim. Sizce Vatan Bilgisayar iade alır mı? Alalı 14 gün oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
Merhaba, iki gündür ekran kartımdan bir ses çıkıyordu ve cw olduğuna karar verdim. Sizce Vatan Bilgisayar iade alır mı? Alalı 14 gün oldu.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.867 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 1 Ocak 2023 #2 Almaz, garanti firmasına yolla diye söyler. Artı 0 Eksi
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 The_Bıldırcın dedi: Merhaba, iki gündür ekran kartımdan bir ses çıkıyordu ve cw olduğuna karar verdim. Sizce Vatan Bilgisayar iade alır mı? Alalı 14 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine başvur öncelikle servis talebi açarlar sonrada ürün servise gider. 14 gün iade alırız diyorlar ama almıyorlar kağıt üstünde öyle. Artı 0 Eksi
The_Bıldırcın dedi: Merhaba, iki gündür ekran kartımdan bir ses çıkıyordu ve cw olduğuna karar verdim. Sizce Vatan Bilgisayar iade alır mı? Alalı 14 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine başvur öncelikle servis talebi açarlar sonrada ürün servise gider. 14 gün iade alırız diyorlar ama almıyorlar kağıt üstünde öyle.
KS KS The_Bıldırcın Hectopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 178 1 Ocak 2023 #4 Peki alma olasılıkları var mı? Bazı kişiler cw olan ekran kartlarını vatanda iade ettiklerini söylüyorlar. Artı 0 Eksi
Peki alma olasılıkları var mı? Bazı kişiler cw olan ekran kartlarını vatanda iade ettiklerini söylüyorlar.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 The_Bıldırcın dedi: Peki alma olasılıkları var mı? Bazı kişiler cw olan ekran kartlarını vatanda iade ettiklerini söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Mağazadan mağazaya değişiyor. Artı 0 Eksi
The_Bıldırcın dedi: Peki alma olasılıkları var mı? Bazı kişiler cw olan ekran kartlarını vatanda iade ettiklerini söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Mağazadan mağazaya değişiyor.