Vatan Bilgisayar garantisine mağaza bakar mı?

Axerox

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden PC aldım. 2 yıl garantisi var, bir sorun olduğunda bulunduğum bölgedeki mağazaya götürsem ilgilenirler mi? Yoksa aldığım yere kargo mu yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'ın ürün fiyatları fahiştir ama en büyük artısı bu dur hocam.
Bir sorun olduğunda kargo ile uğraşmazsın, direk şubeye götürürsün, gerisini onlar halleder.

Vatan Bilgisayar'ın ürün fiyatları fahiştir ama en büyük artısı bu dur hocam.
Bir sorun olduğunda kargo ile uğraşmazsın, direk şubeye götürürsün, gerisini onlar halleder.

Maalesef buna pek + demem. Forumda bir sürü konu var hocam hepsinin ana başlığı " Tamir için Vatan Bilgisayar'a ürünü verdim 3 aydır gelmedi" şeklinde. Ürünü tamir için veriyorsunuz, sonrasında 20 iş sınırını aşmak için "ürün geldi arıza giderilmemiş tekrar servise yolladık 20 iş günü sıfırlandı" diyorlar. Kanuna göre yetkili servis harici işlem yapamaz ama ne hikmetse kendileri kontrol ediyor.

Konu sahibinin yerinde olsam, sorunlu parçanın kendi garantisine ürünü kargolardım. Sorunu tespit edemiyorsa o zaman vatan a götürsün.

Benim de başıma geldi 2022 bin sonunda aldığım bilgisayar parçasının aynısı yok diye para iadesi etmeye kalktılar ki bu güncel fiyatının yarısi fiyat. Sikayet edecegim mahkemeye başvuracağım şöyle böyle sonra bir anda parçanın aynısından geri verdiler. Servis anlamında gerçekten insanı yoruyorlar. Bu dediğim süreç 2 3 ay sürdü. Tabii bazen de avantajlı sistemler olabiliyor. Bütün olarak değerlendirmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı