Vatan Bilgisayar hazır sistem nasıl?

Bütçe
20000

Yamaner

Hectopat
Merhaba, hazır sistem alacağım bütçem 20 bin Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum hem mağazası yakın bir sorun olduğun da ulaşması kolay. Sistem iyi mi sizce?

Yani Vatandan almak zorundaysan zaten oradan al zorunda degilsen daha iyi sistemler mevcut o fiyatlara. Örnek

Parası fazla olsun sorun olmasın. Bir bakar mısınız nasıl sizce sistem birisi PSU için iyi değil dedi.

Merhaba, hazır sistem alacağım bütçem 20 bin Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum hem mağazası yakın bir sorun olduğun da ulaşması kolay. Sistem iyi mi sizce?

Birazcık üstüne

Parası fazla olsun sorun olmasın. Bir bakar mısınız nasıl sizce sistem birisi PSU için iyi değil dedi.

Evet iyi değil.

mesela hangisi seçeneklerden?
Xigmatek ideal benim arkadaşımada buradan sistem almıştık mevcut kasa ile PSU yu kullanıyor 1 aydır şuana kadar memnun. Sistemide atayım hatta

Xigmatek ideal benim arkadaşımada buradan sistem almıştık mevcut kasa ile PSU'yu kullanıyor 1 aydır şu ana kadar memnun. Sistemide atayım hatta

Dostum gidip yerin de alacağım konuşup sistemi orada dediğin gibi yükseltsem fiyatı nasıl artar sitede olduğu gibi 500 mü yoksa kasanın kendi fiyatı 3 bin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı